Povezane vesti

Za zanate se tražio koji bod više: Završen prvi upisni rok u srednje škole, čak 7 učenika se borilo za jedno mesto

Za zanate se tražio koji bod više: Završen prvi upisni rok u srednje škole, čak 7 učenika se borilo za jedno mesto

Mondo pre 20 dana
Svega 12 učenika ostalo je neupisano u prvom upisnom roku u srednje škole. Upis u srednje škole završen je u ponedeljak, 7. jula, a najveće interesovanje i ove godine učenici su pokazali za gimnazije, medicinske škole, kao i za elektrotehničke smerove… »
Završen upis u srednje škole

Završen upis u srednje škole

RTV pre 20 dana
NOVI SAD - Upis u srednje škole završen je u 15 časova. Učenici su to mogli da urade neposredno u školama u koje su raspoređeni ili onlajn putem portala "Moja srednja škola" pod uslovom da su im svi podaci u sistemu, računajući i zdravstveni karton… »
Mirković: U prvom upisnom roku u srednje škole nije upisano 12 učenika, ima dovljno mesta za avgust

Mirković: U prvom upisnom roku u srednje škole nije upisano 12 učenika, ima dovljno mesta za avgust

NIN pre 20 dana
Upis u srednje škole traje danas do 15 časova preko portala "Moja srednja škola" ili neposredno u školi u koju je učenik raspoređen, a kako je rekla pomoćnica ministra prosvete za srednje škole Anđelka Mirković, u ovom upisnom roku ostalo je samo 12… »
Mirković: U prvom upisnom roku nije upisano 12 učenika, ima dovoljno mesta za avgust

Mirković: U prvom upisnom roku nije upisano 12 učenika, ima dovoljno mesta za avgust

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Upis u srednje škole traje danas do 15 časova preko portala "Moja srednja škola" ili neposredno u školi u koju je učenik raspoređen, a kako je rekla pomoćnica ministra prosvete za srednje škole Anđelka Mirković, u ovom upisnom roku ostalo je… »
Upis u srednje škole traje još malo: Evo koliko je trenutno neraspoređenih učenika i šta će biti sa njima

Upis u srednje škole traje još malo: Evo koliko je trenutno neraspoređenih učenika i šta će biti sa njima

Blic pre 20 dana
Upis u srednje škole traje danas do 15 časova preko portala "Moja srednja škola" ili neposredno u školi u koju je učenik raspoređen, a kako je rekla pomoćnica ministra prosvete za srednje škole Anđelka Mirković, u ovom upisnom roku ostalo je samo 12… »

Euronews pre 20 dana
Upis traje do 15 časova danas! Evo koliko učenika nije raspoređeno i da li ima dovoljno mesta za avgust

Upis traje do 15 časova danas! Evo koliko učenika nije raspoređeno i da li ima dovoljno mesta za avgust

Telegraf pre 20 dana

Vesti dana »