Повезане вести
Срамна изјава министра: "Кад је Томпсон рекао ‘за дом‘, одговорио сам као и свих пола милиона присутних"
Телеграф 08.07.2025
Хрватски министар одбране Иван Анушић је за РТЛ коментисао концерт Марка Перковића Томпсона, на коме је недавно у Загребу било преко пола милиона посетилаца: "Слушао сам све од прве до задње песме, разговарао с људима, осетио… »
Огласио се рукометаш кога је Војводина отпустила због Томпсоновог концерта
Дневник 08.07.2025
Филип Ивић, од јуче бивши рукометаш Војводине, огласио се на друштвеним мрежама поводом отказа у клубу због присуства на концерту Марка Перковића Томпсона. Рукометни клуб Војводина је хитно реаговао и одлучио је да раскине уговор… »
Волим своје, поштујем туђе: Огласио се отпуштени голман Војводине који је био на концерту Томпсона
Данас 08.07.2025
Хрватски голман Филип Ивић који је отпуштен из Рукометног клуба Војводина након присуства на концерту Марка Перковића Томпсона обратио се на Инстаграм профилу. – Одгојен сам волети своје, а поштовати туђе. У својој досадашњој… »
Огласио се Хрват који је добио отказ у Војводини због Томпсоновог концерта
Нова 08.07.2025
Рукометни клуб Војводина раскинуо је уговор са Филипом Ивићем, хрватским голманом, који се фотографисао на концерту Марка Перковића Томпсона. Сада се први пут после бурног догађаја огласио и сам Ивић. Филип Ивић је уговор са… »
Огласио се Хрват који је добио отказ у Србији због Томпсона: Још више је разбеснео коментаром
Мондо 08.07.2025
Филип Ивић се обратио јавности након отказа у РК Војводина због присустрва на концерту контроверзног Марка Перковићс Томпсона. Хрватски рукометаш Филип Ивић добио је отказ у РК Војводина због присуства на концерту контроверзног… »
Филип Ивић: Одгојен сам да волим своје, а поштујем туђе
Спорт клуб 08.07.2025
Хрватски голман Филип Ивић који је отпуштен из РК Војводина због присуства на концерту Марка Перковића Томпсона обратио се тим поводом на свом Инстаграм профилу. – Одгојен сам вољети своје, а поштовати туђе. У својој досадашњој… »
Неутемељена интерпретација, волим своју домовину, народ и веру: Филип Ивић о отпуштању из Војводине, због Томпсона
Еуроневс 08.07.2025
Рукомтни клуб Војводина јуче је уручио отказ Филипу Ивићу, јер је голман њиховог тима био на концерту Марка Перковића Томпсона, хрватског музичара проусташке орјентације, чији су наступи забрањени широм Европе. Дан после… »
Хрват се пере! Огласио се рукометаш који је добио отказ због усташких оргија
Вечерње новости 08.07.2025
Филип Ивић, сада већ бивши рукометаш Војводине, објавио је саопштење после растанка од клуба. Фото: Профимедиа Подсећања ради, Војводина је раскинула уговор због његовог одласка на концерт Марка Перковића Томпсона. Одласком на… »
Огласио се Хрват ког је Војводина отпустила због одласка на концерт Томпсона: "Научен сам да волим своје..."
Телеграф 08.07.2025
Хрватски репрезентативни голман у рукомету Филип Ивић огласио се након што му је Војводина уручила отказ због посете концерту Марка Перковића Томпсона на Загребачком хиподрому и слике коју је објавио на Инстаграму. Новосађани су… »
Реакција Вељка Ражнатовића на то што је Војводина отпустила репрезентативца због одласка на Томпсонов концерт
Телеграф 08.07.2025
Рукометни клуб Војводина одлучио је да отпусти хрватског голмана Филипа Ивића због тога што је присуствовао концерту хрватског екстремисте Марка Перковића Томпсона који се 5. јула одржао на Хиподрому у Загребу. Новосађани су ову… »
Карлеушу разбеснео призор са Томпсоновог концерта, морала да се огласила: "Надам се да се овог стиде!"
Телеграф 08.07.2025
Певачица Јелена Карлеуша морала је још једном да се огласио о концерту хрватског екстремисте Марка Перковића Томпсона који је 5. јула певао у Загребу на Хиподрому, пред око пола милиона људи. Страсти се и даље нису смириле, а… »
Вода 5 евра, сендвич 8 евра: Ево колико новца је Томпсон зарадио од концерта у Загребу
Блиц 08.07.2025
Марко Перковић Томпсон одржао је концерт у Загребу, где се славило усташтво, а организатори су саопштили да је било присутно око пола милиона људи. Један од организатора концерта хрватског екстремисте Марка Перковића Томпсона… »
Сваки седми Хрват био је на Хиподрому? Ево колико новца је Томпсон зарадио од концерта, продавали воду за 5€
Телеграф 08.07.2025
Концерт хрватског екстремисте Марка Перковића Томпсона у Загребу згрозио је и шокирао јавност после свих симбола који су се појавили током наступа, а промовишу усташтво. Организатори су саопштили да је на Хиподрому било око пола… »
Вести дана »

'Дошао је и тај дан': Трамп одложио сусрет са Путином и увео санкције руским нафтним гигантима
BBC News пре 1 сатјош 84 повезане

Сутра променљиво и свежије, после подне и увече киша и пљускови
Сербиан Невс Медиа пре 16 минутајош 26 повезаних