Povezane vesti
"Čim sam video da gori, uzeo sam lopatu": Strašni požari pogodili sela u opštini Topola, evakuisano 8 kuća
Telegraf 08.07.2025
U opštini Topola došlo je do požara u više mesnih zajednica i na nekoliko lokacija. Panika je nastala u jednom trenutku jer su sve vatrogasne jedinice bile na terenu i nije imalo slobodnih vozila. Prema rečima nadležnih ovakav dan kao jučerašnji u… »
Požari na sve strane, meštani morali sami da se bore čekajući vatrogasce Dramatične scene iz opštine Topola evakuisano osam…
Dnevnik 08.07.2025
TOPOLA: U opštini Topola došlo je do požara u više mesnih zajednica i na nekoliko lokacija. Panika je nastala u jednom trenutku jer su sve vatrogasne jedinice bile na terenu i nije imalo slobodnih vozila. Prema rečima nadležnih ovakav dan kao jučerašnji… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu
Blic pre 4 minutajoš 60 povezanih

Kolaps i uArilju zbog snega, na delu teritorije uvedena vanredna situacija: Meštani nekoliko sela ostali bez struje
RINA pre 1 satjoš 23 povezane

Nova Flotila krenula da probije izraelsku blokadu: Trenutno su kod obale Krita, nose pomoć za Gazu (video)
Blic pre 5 satijoš 26 povezanih

"Care... Matori smo": Novak Đoković se javio posle meča sa čuvenim Hrvatom u Šangaju
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih