Povezane vesti
Vučić sa Muhinom: Dogovoren dalji angažman na izradi mozaika u koridorima Hrama Svetog Save
Sputnik pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save. "Počastvovan sam što sam se u Hramu Svetog Save… »
Vučić i patrijarh Porfirije razgovarali sa ruskim umetnikom Muhinom u Hramu Svetog Save
Serbian News Media pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Hramu Svetog Save sa Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima zaduženog za radove na kupoli Hrama i narodnim umetnikom Rusije, objavio je Vučić na Instagramu. Sastanku je prisustvovao i… »
Vučić sa autorom mozaika Hrama Svetog Save: Delo Nikolaja Muhina most koji povezuje dva naroda
RTS pre 25 dana
Vizija i stvaralačka posvećenost Nikolaja Muhina ostavili su neizbrisiv trag u kulturnom nasleđu Srbije, rekao je predsednik Aleksandar Vučić u Hramu Svetog Save, gde se sastao sa ruskim umetnikom, rukovodiocem tima za radove na kupoli. Predsednik… »
Vučić sa patrijarhom i Muhinom u Hramu Svetog Save
Danas pre 25 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, zajedno sa patrijarhom Porfirijem, sreo se sa Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save, članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije. Vučić je u objavi na… »
Vučić se susreo sa autorom mozaika Hrama Svetog Save Nikolajem Muhinom
RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save. "Počastvovan sam što sam se u Hramu… »
(Foto) "Počastvovan sam što sam ovde": Vučić obišao Hram Svetog Save sa patrijarhom Porfirijem i Nikolajem Muhinom
Blic pre 25 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sreo se sa Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save, članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije. Oni su zajedno sa poglavarom Srpske pravoslavne… »
Vučić se sastao sa ruskim umetnikom Nikolajem Muhinom u Hramu Svetog Save
Euronews pre 25 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Hramu Svetog Save sa istaknutim ruskim umetnikom Nikolajem Muhinom, autorom monumentalnih mozaika Hrama Svetog Save, u prisustvu patrijarha Porfirija. "Počastvovan sam što sam se u Hramu… »
Vučić se susreo sa autorom mozaika Hrama Svetog Save Nikolajem Muhinom
Telegraf pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save. "Počastvovan sam što sam se u Hramu Svetog Save… »
Vučić i Porfirije se u Hramu Svetog Save susreli sa veoma važnim gostom
Telegraf pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Instagram nalogu podelio obaveštenje o susretu sa umetnikom Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save, članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije poziva na očuvanje mira: Presuda Dodiku kako bi se doveo u pitanje opstanak srpskog naroda u bih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 1 satjoš 1 povezana