Povezane vesti

Vučić sa Muhinom: Dogovoren dalji angažman na izradi mozaika u koridorima Hrama Svetog Save

Vučić sa Muhinom: Dogovoren dalji angažman na izradi mozaika u koridorima Hrama Svetog Save

Sputnik pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save. "Počastvovan sam što sam se u Hramu Svetog Save… »
Vučić i patrijarh Porfirije razgovarali sa ruskim umetnikom Muhinom u Hramu Svetog Save

Vučić i patrijarh Porfirije razgovarali sa ruskim umetnikom Muhinom u Hramu Svetog Save

Serbian News Media pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Hramu Svetog Save sa Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima zaduženog za radove na kupoli Hrama i narodnim umetnikom Rusije, objavio je Vučić na Instagramu. Sastanku je prisustvovao i… »
Vučić sa autorom mozaika Hrama Svetog Save: Delo Nikolaja Muhina most koji povezuje dva naroda

Vučić sa autorom mozaika Hrama Svetog Save: Delo Nikolaja Muhina most koji povezuje dva naroda

RTS pre 25 dana
Vizija i stvaralačka posvećenost Nikolaja Muhina ostavili su neizbrisiv trag u kulturnom nasleđu Srbije, rekao je predsednik Aleksandar Vučić u Hramu Svetog Save, gde se sastao sa ruskim umetnikom, rukovodiocem tima za radove na kupoli. Predsednik… »
Vučić sa patrijarhom i Muhinom u Hramu Svetog Save

Vučić sa patrijarhom i Muhinom u Hramu Svetog Save

Danas pre 25 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, zajedno sa patrijarhom Porfirijem, sreo se sa Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save, članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije. Vučić je u objavi na… »
Vučić se susreo sa autorom mozaika Hrama Svetog Save Nikolajem Muhinom

RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save. "Počastvovan sam što sam se u Hramu… »
(Foto) "Počastvovan sam što sam ovde": Vučić obišao Hram Svetog Save sa patrijarhom Porfirijem i Nikolajem Muhinom

(Foto) "Počastvovan sam što sam ovde": Vučić obišao Hram Svetog Save sa patrijarhom Porfirijem i Nikolajem Muhinom

Blic pre 25 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sreo se sa Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save, članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije. Oni su zajedno sa poglavarom Srpske pravoslavne… »
Vučić se sastao sa ruskim umetnikom Nikolajem Muhinom u Hramu Svetog Save

Vučić se sastao sa ruskim umetnikom Nikolajem Muhinom u Hramu Svetog Save

Euronews pre 25 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Hramu Svetog Save sa istaknutim ruskim umetnikom Nikolajem Muhinom, autorom monumentalnih mozaika Hrama Svetog Save, u prisustvu patrijarha Porfirija. "Počastvovan sam što sam se u Hramu… »

Telegraf pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas sa članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save. "Počastvovan sam što sam se u Hramu Svetog Save… »
Vučić i Porfirije se u Hramu Svetog Save susreli sa veoma važnim gostom

Vučić i Porfirije se u Hramu Svetog Save susreli sa veoma važnim gostom

Telegraf pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Instagram nalogu podelio obaveštenje o susretu sa umetnikom Nikolajem Muhinom, rukovodiocem umetničkog tima za radove na kupoli u Hramu Svetog Save, članom Ruske akademije umetnosti i narodnim umetnikom Rusije… »

Vesti dana »