Povezane vesti
"Nikad: Više!" Gradonačelnik Zagreba o koncertu Tompsona na Hipodromu: "Na moju veliku žalost, korišćen je ustaški pozdrav"…
Blic pre 24 dana
Gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević izjavio je da, dok je on gradonačelnik, se više neće organizovati koncerti poput onog koji je održao Marko Perković Tompson. - Dok sam ja gradonačelnik, ovako velikih koncerata više neće biti, poručio je… »
Skandal! Hrvatski ministar odbrane: Kad je Tompson rekao "Za dom", odgovorio sam sa "spremni"
Večernje novosti pre 24 dana
MINSTAR odbrane Ivan Anušić govorio je za RTL o koncertu Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu i izjavio je da rekao „spremni“ kada je Tompson izgovorio „Za dom“. Foto: Profimedia – Bio sam na koncertu, od prve do poslednje pesme. Slušao sam, video ljude… »
Ovo je strašno! Ministar odbrane Hrvatske: „Spremni“ sam uzviknuo na Tompsonov pozdrav „Za dom“
Alo pre 24 dana
Ministar odbrane Hrvatske Ivan Anušić izjavio je da je na koncertu Marka Perkovića Tompsona uzviknuo „spremni“ na pozdrav „Za dom“. Ministar odbrane Hrvatske Ivan Anušić dao je izjavu za RTL Danas povodom koncerta Marka Perkovića Tompsona održanog na… »
Tomašević o Thompsonu: Nikad više
SEEbiz pre 24 dana
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević upravo je na konferenciji za medije komentirao koncert Marka Perkovića Thompsona održan u subotu na Hipodromu. "Dok sam ja gradonačelnik, ovako velikih koncerata više neće biti", rekao je Tomašević… »
Dejan Lovren otkrio da je bio na Tompsonovom koncertu!
Telegraf pre 24 dana
Hrvatski pevač Marko Perković Tompson nastupio je na Hipodromu u Zagrebu, a za ovaj koncert prodato je pola miliona karata. Organizatori tvrde da se na Hipodromu okupilo oko 500.000 ljudi, a među njima je bio i proslavljeni hrvatski fudbaler Dejan… »
Tomašević posle Tompsona: Dok sam ja gradonačelnik Zagreba, ovakvog koncerta više neće biti
N1 Info pre 24 dana
Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević rekao je da dok je on na funkciji prvog čoveka glavnog grada Hrvatske, više neće biti organizovan koncert kakav je kontroverzni pevač Marko Perković Tompson održao u subotu na Hipodromu. Na nastupu pevača… »
"Korišćen je ustaški pozdrav"! Gradonačelnik Zagreba: Više neće biti koncerata ovih razmera
Mondo pre 24 dana
Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević rekao je da Zagreb više neće imati koncerte velikih razmera. "Dok sam ja gradonačelnik, više neće biti koncerata ovih razmera", rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević o koncertu Marka Perkovića Tompsona na… »
Gradonačelnik Zagreba o koncertu Tompsona na Hipodromu: „Nikad više!“
Nova pre 24 dana
Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević izjavio je da se dok je on na funkciji više neće održavati koncerti ovakvih razmera, osvrćući se na nastup Marka Perkovića Thompsona održan u subotu na Hipodromu. „Dok sam ja gradonačelnik, ovako velikih koncerata… »
Gradonačelnik Zagreba se oglasio nakon koncerta Tompsona: Evo šta je rekao za usklik "Za dom spremni!"
Telegraf pre 24 dana
Ne stišavaju se reakcije nakon koncerta Marka Perkovića Tompsona koji je u subotu održan na zagrebačkom Hipodromu, a koji nije prošao bez ustaške ikonografije. O svemu se tri dana nakon koncerta oglasio i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević na… »
Vesti dana »

Ukrajinski poslanik: Samo zajednička liturgija u Moskvi, Minsku i Kijevu može doneti mir
Politika pre 3 satajoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 264 povezane

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 8 satijoš 26 povezanih