Povezane vesti
„Muž me je prevario sa konobaricom dok sam se porađala“: Dramatična ispovest srpske pevačice
Nova 08.07.2025
Vesna Rivas šokirala je priznanjem da ju je muž prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu. Naime, jednom prilikom Vesna Rivas je otkrila bolne detalje svoje prošlosti i priznala da je za muževljevo neverstvo saznala nakon porođaja. „Zadnjih… »
"Ja se porađam, a on me vara u našem krevetu": Brutalno priznanje naše pevačice o mužu, poznaje i ljubavnicu
Telegraf 08.07.2025
Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Vesna Rivas, šokirala je priznanjem da ju je muž prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu. Jednom prilikom Vesna Rivas otkrila je bolne detalje svoje prošlosti i priznala da je za muževljevo neverstvo… »
Našu pevačicu (59) prevario muž: "Imao je intimne odnose sa konobaricom dok sam se porađala"
Blic 08.07.2025
Vesna Rivas, pevačica i bivša rijaliti učesnica šokirala je priznanjem da ju je muž prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu. Naime, jednom prilikom je Vesna Rivas otkrila bolne detalje svoje prošlosti i priznala da je za muževljevo neverstvo… »
Vesti dana »
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 11 minutajoš 46 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Ferstapenu nedovoljna pobeda u Abu Dabiju – Noris osvojio prvu titulu u Formuli 1
Auto blog pre 50 minutajoš 38 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 29 povezanih