Повезане вести
„Муж ме је преварио са конобарицом док сам се порађала“: Драматична исповест српске певачице
Нова 08.07.2025
Весна Ривас шокирала је признањем да ју је муж преварио са конобарицом, док је лежала у породилишту. Наиме, једном приликом Весна Ривас је открила болне детаље своје прошлости и признала да је за мужевљево неверство сазнала… »
"Ја се порађам, а он ме вара у нашем кревету": Брутално признање наше певачице о мужу, познаје и љубавницу
Телеграф 08.07.2025
Певачица и бивша ријалити учесница, Весна Ривас, шокирала је признањем да ју је муж преварио са конобарицом, док је лежала у породилишту. Једном приликом Весна Ривас открила је болне детаље своје прошлости и признала да је за… »
Нашу певачицу (59) преварио муж: "Имао је интимне односе са конобарицом док сам се порађала"
Блиц 08.07.2025
Весна Ривас, певачица и бивша ријалити учесница шокирала је признањем да ју је муж преварио са конобарицом, док је лежала у породилишту. Наиме, једном приликом је Весна Ривас открила болне детаље своје прошлости и признала да… »
Вести дана »

Милојевић: Увек је лепо победити на овом стадиону, мислим да је заслужено
РТС пре 25 минутајош 50 повезаних

Сајбер напад на аеродром у Бриселу: Отказано 50 одсто летова, проблеми у Берлину и Лондону
Радио 021 пре 55 минутајош 34 повезане

Извучени добитници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи": Славље у Старој Пазови, Зрењанину и Земуну
Блиц пре 3 сатајош 24 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 50 минутајош 62 повезане