Povezane vesti

„Muž me je prevario sa konobaricom dok sam se porađala“: Dramatična ispovest srpske pevačice

„Muž me je prevario sa konobaricom dok sam se porađala“: Dramatična ispovest srpske pevačice

Nova pre 25 dana
Vesna Rivas šokirala je priznanjem da ju je muž prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu. Naime, jednom prilikom Vesna Rivas je otkrila bolne detalje svoje prošlosti i priznala da je za muževljevo neverstvo saznala nakon porođaja. „Zadnjih… »
"Ja se porađam, a on me vara u našem krevetu": Brutalno priznanje naše pevačice o mužu, poznaje i ljubavnicu

"Ja se porađam, a on me vara u našem krevetu": Brutalno priznanje naše pevačice o mužu, poznaje i ljubavnicu

Telegraf pre 25 dana
Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Vesna Rivas, šokirala je priznanjem da ju je muž prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu. Jednom prilikom Vesna Rivas otkrila je bolne detalje svoje prošlosti i priznala da je za muževljevo neverstvo… »
Našu pevačicu (59) prevario muž: "Imao je intimne odnose sa konobaricom dok sam se porađala"

Našu pevačicu (59) prevario muž: "Imao je intimne odnose sa konobaricom dok sam se porađala"

Blic pre 25 dana
Vesna Rivas, pevačica i bivša rijaliti učesnica šokirala je priznanjem da ju je muž prevario sa konobaricom, dok je ležala u porodilištu. Naime, jednom prilikom je Vesna Rivas otkrila bolne detalje svoje prošlosti i priznala da je za muževljevo neverstvo… »

Vesti dana »