Повезане вести

„Муж ме је преварио са конобарицом док сам се порађала“: Драматична исповест српске певачице

„Муж ме је преварио са конобарицом док сам се порађала“: Драматична исповест српске певачице

Нова 08.07.2025
Весна Ривас шокирала је признањем да ју је муж преварио са конобарицом, док је лежала у породилишту. Наиме, једном приликом Весна Ривас је открила болне детаље своје прошлости и признала да је за мужевљево неверство сазнала… »
"Ја се порађам, а он ме вара у нашем кревету": Брутално признање наше певачице о мужу, познаје и љубавницу

"Ја се порађам, а он ме вара у нашем кревету": Брутално признање наше певачице о мужу, познаје и љубавницу

Телеграф 08.07.2025
Певачица и бивша ријалити учесница, Весна Ривас, шокирала је признањем да ју је муж преварио са конобарицом, док је лежала у породилишту. Једном приликом Весна Ривас открила је болне детаље своје прошлости и признала да је за… »
Нашу певачицу (59) преварио муж: "Имао је интимне односе са конобарицом док сам се порађала"

Нашу певачицу (59) преварио муж: "Имао је интимне односе са конобарицом док сам се порађала"

Блиц 08.07.2025
Весна Ривас, певачица и бивша ријалити учесница шокирала је признањем да ју је муж преварио са конобарицом, док је лежала у породилишту. Наиме, једном приликом је Весна Ривас открила болне детаље своје прошлости и признала да… »

Вести дана »