Povezane vesti
Nigerijac Evemade novi igrač Radničkog
Glas juga 08.07.2025
Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i igrama u prijateljskim utakmicama pokazao da na njega može ozbiljno da se računa… »
Dejvid Evemade novi igrač Radničkog
Gradski portal 018 08.07.2025
Dejvid Evemade, novi je igrač Radničkog, a u Niš dolazi iz Fudbalskog kluba Austrija iz Beča. Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i… »
Veliko pojačanje u Nišu, Radnički doveo Nigerijca
Nova 08.07.2025
Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim nigerijskim igračem. „Zadovoljstvo mi je što sam potpisao… »
Radnički jači za Nigerijca
Sportski žurnal 08.07.2025
Nišlije promovisale pojačanje iz Austrije. Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je danas srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim… »
Radnički doveo igrača iz bečke Austrije
Sportske.net 08.07.2025
Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je danas srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim nigerijskim igračem. "Zadovoljstvo mi je što sam… »
Dejvid Evemade novi igrač Radničkog
Niške vesti 08.07.2025
Dejvid Evemade, novi je igrač Radničkog, a u Niš dolazi iz Fudbalskog kluba Austrija iz Beča. Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i… »
Vesti dana »
(Foto) "Ja ne razumem šta radite na Grenlandu?!" Tramp objavio lične poruke evropskog lidera: "Makron"
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
RHMZ: Košava najjača za vikend, a jače padavine očekuju se od 25. januara
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 19 povezanih
Broj žrtava u železničkoj nesreći u Španiji porastao na 41, proglašena trodnevna žalost, kranovi u potrazi posmrtnih ostataka
RTV pre 0 minutajoš 18 povezanih
Ovo poslednji rok za plaćanje poreza: Jedna kategorija građana mora što pre da namiri svoje obaveze
Kurir pre 35 minutajoš 15 povezanih