Povezane vesti
Nigerijac Evemade novi igrač Radničkog
Glas juga pre 25 dana
Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i igrama u prijateljskim utakmicama pokazao da na njega može ozbiljno da se računa… »
Dejvid Evemade novi igrač Radničkog
Gradski portal 018 pre 25 dana
Dejvid Evemade, novi je igrač Radničkog, a u Niš dolazi iz Fudbalskog kluba Austrija iz Beča. Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i… »
Veliko pojačanje u Nišu, Radnički doveo Nigerijca
Nova pre 25 dana
Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim nigerijskim igračem. „Zadovoljstvo mi je što sam potpisao… »
Radnički doveo igrača iz bečke Austrije
Sportske.net pre 25 dana
Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je danas srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim nigerijskim igračem. "Zadovoljstvo mi je što sam… »
Radnički jači za Nigerijca
Sportski žurnal pre 25 dana
Nišlije promovisale pojačanje iz Austrije. Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je danas srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim… »
Dejvid Evemade novi igrač Radničkog
Niške vesti pre 25 dana
Dejvid Evemade, novi je igrač Radničkog, a u Niš dolazi iz Fudbalskog kluba Austrija iz Beča. Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 26 minutajoš 3 povezane

Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Radnički 1923 u Superligi Srbije?
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana