Povezane vesti
Nigerijac Evemade novi igrač Radničkog
Glas juga 08.07.2025
Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i igrama u prijateljskim utakmicama pokazao da na njega može ozbiljno da se računa… »
Dejvid Evemade novi igrač Radničkog
Gradski portal 018 08.07.2025
Dejvid Evemade, novi je igrač Radničkog, a u Niš dolazi iz Fudbalskog kluba Austrija iz Beča. Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i… »
Veliko pojačanje u Nišu, Radnički doveo Nigerijca
Nova 08.07.2025
Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim nigerijskim igračem. „Zadovoljstvo mi je što sam potpisao… »
Radnički doveo igrača iz bečke Austrije
Sportske.net 08.07.2025
Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je danas srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim nigerijskim igračem. "Zadovoljstvo mi je što sam… »
Radnički jači za Nigerijca
Sportski žurnal 08.07.2025
Nišlije promovisale pojačanje iz Austrije. Dosadašnji fudbaler Austrije iz Beča Dejvid Evemade novi je igrač niškog Radničkog, saopštio je danas srpski klub. Radnički u svom saopštenju nije naveo dužinu ugovora koji je potpisao sa 20-godišnjim… »
Dejvid Evemade novi igrač Radničkog
Niške vesti 08.07.2025
Dejvid Evemade, novi je igrač Radničkog, a u Niš dolazi iz Fudbalskog kluba Austrija iz Beča. Evemade je rođen u Nigeriji 2005. godine. Reč je o momku sa izuzetnim fizičim predispozicijama koji igra na desnoj strani. Evemade je u Niš stigao nedavno i… »
Vesti dana »

Ako je oktobar ovakav, šta nas čeka na: Zimu?! Spremite se za temperaturne šokove i niz ledenih dana, evo koliko tačno
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 8 satijoš 4 povezane

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 6 satijoš 2 povezane