Povezane vesti
Cvetanović: Leskovac u užem krugu za prestonicu kulture, ako se to desi, uradićemo Dom JNA, parka u centru, spomenika Kralju…
Jugmedia 08.07.2025
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakao je na današnjoj konferenciji za medije da je Leskovac ušao u uži krug za prestonicu kulture 2026. godine, a da je Subotica glavni protivkandidat. „Ako se to desi onda će ogromna suma novca, ja verujem, da… »
Ukoliko Leskovac ponese titulu „Prestonica kulture“ urediće se Dom JNA, gradski park i izgraditi spomenik kralju Milanu
Stav.life 08.07.2025
Ukoliko Leskovac za narednu godinu ponese titul „Prestonica kulture“ u gradsku kasu će se sliti preko 200 miliona dinara, a onda vi se u potpunosti sredio Dom JNA, gde je planirana i Koncertna dvorana, urediće se površine u centralnom gradskom parku i… »
Vesti dana »
Ovo je uhapšeni komandant elitne jedinice policije: Prvi čovek Interventne 92 tereti se za trgovinu uticajem, prikrivao pucnjavu u restoranu u Beogradu?! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 68 povezanih
Nastavak suđenja u slučaju Generalštab: Vasić izrazio sumnju u sopstveni iskaz pred Tužilaštvom - "Ne znam u kakvom sam stanju bio"
Insajder pre 24 minutajoš 27 povezanih
Nevreme preti regionu: Izdata upozorenja, u ovim delovima će biti najgore
Večernje novosti pre 1 satjoš 41 povezana
NIS podneo zahtev za novu posebnu licencu za rad i posle 16. juna
Radio 021 pre 9 minutajoš 23 povezane
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Hezbolah izveo više napada raketama i dronovima na izraelske trupe na jugu Libana
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih