Повезане вести

"Као у хорор филму!" Певачица објавила узнемирујући снимак: "Мој ауто је испод дрвета!" (видео)

"Као у хорор филму!" Певачица објавила узнемирујући снимак: "Мој ауто је испод дрвета!" (видео)

Ало 08.07.2025
Видно узнемирена, огласила се путем Инстаграма, где је објавила тренутке панике које је доживела. Певачица Сандра Валтеровић, познатија као Секси Сандра, данас се нашла у непријатној ситуацији када је снажно невреме погодило… »
"Ауто ми је остао испод дрвета!" Наша певачица уснимила олују у Београду: Ветар ломио све пред собом!

"Ауто ми је остао испод дрвета!" Наша певачица уснимила олују у Београду: Ветар ломио све пред собом!

Телеграф 08.07.2025
Певачица Сандра Валтеровић, потнатија као Секси Сандра, данас се нашла у правој драми када је снажно невреме погодило Београд. Олујни ветар и јака киша изазвали су хаос у појединим деловима града, а испред зграде у којој станује… »
"Као у хорор филму": Наша фолкерка снимала невреме у Београду, испред њене зграде падале гране: "Ауто ми је испод дрвета, јао"…

"Као у хорор филму": Наша фолкерка снимала невреме у Београду, испред њене зграде падале гране: "Ауто ми је испод дрвета, јао"…

Блиц 08.07.2025
Певачица Сандра Валтеровић данас је доживела призор који ју је дословно препао. Невреме је харало Србијом, а у Београду је у неким деловима ветар обарао и гране и рушио све пред собом. Баш таква сцена десила се испред зграде… »

Вести дана »