Povezane vesti
"Kao u horor filmu!" Pevačica objavila uznemirujući snimak: "Moj auto je ispod drveta!" (video)
Alo pre 20 dana
Vidno uznemirena, oglasila se putem Instagrama, gde je objavila trenutke panike koje je doživela. Pevačica Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, danas se našla u neprijatnoj situaciji kada je snažno nevreme pogodilo Beograd. Ispred zgrade u… »
"Auto mi je ostao ispod drveta!" Naša pevačica usnimila oluju u Beogradu: Vetar lomio sve pred sobom!
Telegraf pre 20 dana
Pevačica Sandra Valterović, potnatija kao Sexy Sandra, danas se našla u pravoj drami kada je snažno nevreme pogodilo Beograd. Olujni vetar i jaka kiša izazvali su haos u pojedinim delovima grada, a ispred zgrade u kojoj stanuje Sandra odigrala se… »
"Kao u horor filmu": Naša folkerka snimala nevreme u Beogradu, ispred njene zgrade padale grane: "Auto mi je ispod drveta, jao"…
Blic pre 20 dana
Pevačica Sandra Valterović danas je doživela prizor koji ju je doslovno prepao. Nevreme je haralo Srbijom, a u Beogradu je u nekim delovima vetar obarao i grane i rušio sve pred sobom. Baš takva scena desila se ispred zgrade Sandre Valterović, a pevačica… »
Vesti dana »

Najmanje četiri osobe ubijene u pucnjavi na Menhetnu, među njima i policajac
RTS pre 0 minutajoš 21 povezana

Maskirani ljudi i policija upali u Univerzitet u Novom Pazaru
BBC News pre 15 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinski zvaničnici: Najmanje 20 poginulih u noćašnjim ruskim napadima
Beta pre 15 minutajoš 20 povezanih

Duvaće vetar, pucaće gromovi: Najnovije upozorenje rmhz: Velika količina padavina sručiće se na ove delove Srbije
Blic pre 0 minutajoš 12 povezanih

Malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom - temperatura do 28 stepeni
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih