Povezane vesti
Udaje se Aleksandra Nikolić! Objavila srećne vesti, a na ruci joj sija dijamantski prsten: Čestitke pljušte!
Telegraf pre 26 dana
Nakon turbulentnih dana i preseljenja u Beč sa ćerkom Leonom, rijaliti pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, otkrila je srećnu vest - verena je! Na svom Instagram profilu objavila je emotivnu fotografiju na kojoj se vidi njena ruka u ruci novog… »
Ovo je misteriozni verenik Aleksandre Nikolić: Zbog njega je otišla iz zemlje, a evo kako se desila ljubav (foto)
Blic pre 25 dana
Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom da se verila. Na fotografiji koja je izazvala lavinu reakcija, Aleksandra je pokazala dijamantski prsten na ruci, uz poruku: "Rekla sam DA" i emotikon crvenog… »
Rodila ćerku rijaliti učesniku, a krije dečka iz Beča: Verila se Aleksandra Nikolić, šok objava osvanula na mrežama
Mondo pre 25 dana
Aleksandra Nikolić se verila za misterioznog muškarca zbog kojeg se preselila u Beč. Aleksandra Nikolić, koja je nedavno potpisala ugovor za Elitu 9, sada je oduševila porodicu, prijatelje i fanove, otkrivši da se verila. Ona je podelila fotografiju koja… »
Otkriven misteriozni muškarac Aleksandra Nikolić pokazala verenika: "On me voli i poštuje!" (foto)
Alo pre 25 dana
Na svom Instagram profilu objavila je emotivnu fotografiju na kojoj se vidi njena ruka u ruci muškarca. Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, koja se proslavila učešćem u rijalitiju, otkrila je da se verila. Na svom Instagram profilu objavila je… »
Aleksandra Nikolić se verila: Budući muž je drži za ruku, a ona pokazala dijamantski prsten: "Rekla sam da"
Blic pre 25 dana
Nekadašnja pobednica rijalitija Zadruga, Aleksandra Nikolić, nedavno je potpisala ugovor i postala prva učesnica nove sezone rijalitija "Elita 9". Naime, osim toga, Aleksandra je danas svojom objavom sve iznenadila kada je javno na svom profilu na… »
Verila se ALEKSANDRA Nikolić Pokazala prsten iz snova, čestitke ne prestaju da pristižu (foto)
Alo pre 25 dana
Aleks se nedavno preselila u Austriju zbog emotivnog partnera. Aleksandra Aleks Nikolić, pobednica Zadruge 6 i prva potvrđena učesnica Elite 9, obelodanila je radosne vesti na svom Instagram profilu. Naime, Aleks se verila, a fotografiju vereničkog… »
Ovo je misteriozni verenik Aleksandre Nikolić, objavila samo jednu sliku s njim: "On me voli i poštuje!"
Telegraf pre 25 dana
Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, koja se proslavila učešćem u rijalitiju, otkrila je da se verila! Na svom Instagram profilu objavila je emotivnu fotografiju na kojoj se vidi njena ruka u ruci muškarca, a na prstu joj sija dijamantski prsten. Uz… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, narandžasti meteo-alarm
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 15 minutajoš 16 povezanih

Špic letnje sezone: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Srbija i RS obeležavaju tri decenije od akcije “Oluja” i egzodusa Srba iz Hrvatske
Vesti online pre 1 satjoš 10 povezanih