Povezane vesti

"Pomislila sam da se ruši naša zgrada": Svedoci pada krana na Novom Beogradu o užasu tokom nevremena

"Pomislila sam da se ruši naša zgrada": Svedoci pada krana na Novom Beogradu o užasu tokom nevremena

Mondo pre 25 dana
Jako nevreme pogodilo je gradove širom Srbije, a na Novom Beogradu se odigrala prava drama kada je pao kran na gradilištu. Slavica Marić, komšinica iz Ulice Milive Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, bila je svedok dramatičnog trenutka kada je u utorak… »
"Odosmo u zemlju": Slavica opisala jeziv trenutak pada krana na Novom Beogradu: Mislila sam da će se srušiti cela zgrada…

"Odosmo u zemlju": Slavica opisala jeziv trenutak pada krana na Novom Beogradu: Mislila sam da će se srušiti cela zgrada…

Blic pre 25 dana
Slavica Marić, komšinica iz Ulice Milive Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, bila je svedok dramatičnog trenutka kada je danas pao građevinski kran. Kako navodi, u trenutku nesreće nalazila se u svom stanu i mislila da će se cela zgrada srušiti. - Došla… »
Svedok pada krana na Novom Beogradu: "Mislila sam da se naša zgrada ruši, da odosmo u zemlju"

Svedok pada krana na Novom Beogradu: "Mislila sam da se naša zgrada ruši, da odosmo u zemlju"

Euronews pre 25 dana
Slavica Marić, komšinica iz Ulice Milive Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, bila je svedok dramatičnog trenutka kada je danas pao građevinski kran. Kako navodi, u trenutku nesreće nalazila se u svom stanu i mislila da će se cela zgrada srušiti. "Došla sam… »

Vesti dana »