Povezane vesti
"Pomislila sam da se ruši naša zgrada": Svedoci pada krana na Novom Beogradu o užasu tokom nevremena
Mondo 08.07.2025
Jako nevreme pogodilo je gradove širom Srbije, a na Novom Beogradu se odigrala prava drama kada je pao kran na gradilištu. Slavica Marić, komšinica iz Ulice Milive Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, bila je svedok dramatičnog trenutka kada je u utorak… »
"Odosmo u zemlju": Slavica opisala jeziv trenutak pada krana na Novom Beogradu: Mislila sam da će se srušiti cela zgrada…
Blic 08.07.2025
Slavica Marić, komšinica iz Ulice Milive Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, bila je svedok dramatičnog trenutka kada je danas pao građevinski kran. Kako navodi, u trenutku nesreće nalazila se u svom stanu i mislila da će se cela zgrada srušiti. - Došla… »
Svedok pada krana na Novom Beogradu: "Mislila sam da se naša zgrada ruši, da odosmo u zemlju"
Euronews 08.07.2025
Slavica Marić, komšinica iz Ulice Milive Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, bila je svedok dramatičnog trenutka kada je danas pao građevinski kran. Kako navodi, u trenutku nesreće nalazila se u svom stanu i mislila da će se cela zgrada srušiti. "Došla sam… »
Vesti dana »
Ko je bio brat Nemanje Vidića? Dušan se bavio fudbalom, pa odustao od sportske karijere: O njegovom životu se malo zna
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Voz kod Barselone iskliznuo iz šina: Mašinovođa poginuo, povređeno 20 osoba
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Penjaroja nakon prvog evroligaškog trijumfa na klupi Partizana: Srećan sam, jer igrači počinju da razumeju kako je potrebno igrati da bi se pobeđivalo
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Amerika pojačala svoje snage na Bliskom istoku: Oglasila se Centralna komanda SAD, evo šta su poslali u bazu! (foto)
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana