Povezane vesti
Deset godina se borili za dete i dobili Nikolinu: Nakon Marine i Mijodraga zahvaljujući samo jednom doktoru u Aleksinac…
Dnevnik 08.07.2025
ALEKSINAC/BITOLj: Borba za potomsto jedna je od najtežih životnih i to znaju samo oni koji je vode. Ipak, da se uz vrhunske stručnjake snovi zaista ostvaraju na svom ličnom primeru uverili su se Marina i Mijodrag Rajičević iz Aleksinca koji su nakon… »
Rajičević: „Otac moje kćerke živi u Bitolju, ja sam samo potpisnik koji je pružio podršku”
Glas Zapadne Srbije 08.07.2025
Mijodrag i njegova supruga Marina su više od 10 godina pokušavali da se ostvare kao roditelji, obilazeći brojne zdravstvene ustanove u Srbiji, i nakon više neuspelih pokušaja odlučili su da odu u kliniku „Plodnost” u Bitolju, za koju su čuli da je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Sve o Misiji EP u Beogradu: Vlast nezadovoljna sastankom, propala im „zamka“ za Piculu. Opozicija tražila sankcije za pojedince
Nova pre 6 satijoš 56 povezanih
Evroposlanica: EP podržava evropsku perspektivu Srbije, otvoreni razgovori sa poslanicima
Beta pre 1 satjoš 43 povezane
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 12 satijoš 9 povezanih
NIS se oglasio o novoj licenci: Evo do kada ima dozvolu za rad i šta to znači
Mondo pre 46 minutajoš 56 povezanih