Povezane vesti
Deset godina se borili za dete i dobili Nikolinu: Nakon Marine i Mijodraga zahvaljujući samo jednom doktoru u Aleksinac…
Dnevnik pre 1 dan
ALEKSINAC/BITOLj: Borba za potomsto jedna je od najtežih životnih i to znaju samo oni koji je vode. Ipak, da se uz vrhunske stručnjake snovi zaista ostvaraju na svom ličnom primeru uverili su se Marina i Mijodrag Rajičević iz Aleksinca koji su nakon… »
Rajičević: „Otac moje kćerke živi u Bitolju, ja sam samo potpisnik koji je pružio podršku”
Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Mijodrag i njegova supruga Marina su više od 10 godina pokušavali da se ostvare kao roditelji, obilazeći brojne zdravstvene ustanove u Srbiji, i nakon više neuspelih pokušaja odlučili su da odu u kliniku „Plodnost” u Bitolju, za koju su čuli da je… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana