Povezane vesti
Deset godina se borili za dete i dobili Nikolinu: Nakon Marine i Mijodraga zahvaljujući samo jednom doktoru u Aleksinac…
Dnevnik 08.07.2025
ALEKSINAC/BITOLj: Borba za potomsto jedna je od najtežih životnih i to znaju samo oni koji je vode. Ipak, da se uz vrhunske stručnjake snovi zaista ostvaraju na svom ličnom primeru uverili su se Marina i Mijodrag Rajičević iz Aleksinca koji su nakon… »
Rajičević: „Otac moje kćerke živi u Bitolju, ja sam samo potpisnik koji je pružio podršku”
Glas Zapadne Srbije 08.07.2025
Mijodrag i njegova supruga Marina su više od 10 godina pokušavali da se ostvare kao roditelji, obilazeći brojne zdravstvene ustanove u Srbiji, i nakon više neuspelih pokušaja odlučili su da odu u kliniku „Plodnost” u Bitolju, za koju su čuli da je… »
Vesti dana »
Dvojica mladića stradala na mestu, obojici bilo tek 18 godina: Jezivi detalji užasne saobraćajke u Banji Koviljači
RINA pre 2 satajoš 32 povezane
Trojica sinova u suzama na sahrani Hamneija, ali naslednika nema: Modžtaba se nije pojavio jer su mu bombe unakazile lice i osakatile noge? (foto/video)
Kurir pre 2 minutajoš 44 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Ušakov otkrio detalje razgovora Putina i Trampa; Zelenski: Rusija za nedelju dana lansirala oko 2.200 dronova
RTS pre 2 minutajoš 27 povezanih
Osam osoba, među kojima četvoro dece, ranjeno na Koni Ajlendu
Radio 021 pre 52 minutajoš 21 povezana