Povezane vesti

„Od tog momenta, nisam znao kako se zovem“: Svetozar Cvetković snimao intimnu scenu sa koleginicom, a onda ga reditelj šokirao…

„Od tog momenta, nisam znao kako se zovem“: Svetozar Cvetković snimao intimnu scenu sa koleginicom, a onda ga reditelj šokirao…

Nova pre 7 sati
Glumac Svetozar Cvetković mnoge je iznenadio detaljima sa jednog snimanja. Svetozar Cvetković govorio je o snimanju filma „Montenegro“, kada je imao intimne scene sa 20 godina starijom koleginicom. „Možda bi se naljutio kada bih ja to ispričao… »
"Ležao sam go među njenim nogama dok smo bili u kukuruzu": Svetozar Cvetković izneo detalje snimanja intimnih scena, a ono što…

"Ležao sam go među njenim nogama dok smo bili u kukuruzu": Svetozar Cvetković izneo detalje snimanja intimnih scena, a ono što…

Blic pre 10 sati
Glumci nerado pričaju o intimnim scenama koje snimaju, a glumac Svetozar Cvetković jednom prilikom je šokirao javnost kada je otkrio detalje sa snimanja filma "Montenegro". Naime, Svetozar je tada govorio o eksplicitnim scenama koje je trebalo da snimi… »

Vesti dana »