Повезане вести

Маја Беровић у емисији на ивици суза: Први пут видимо њену мајку: "Нека ти Бог да оно што ти срце жели..." (фото)

Маја Беровић у емисији на ивици суза: Први пут видимо њену мајку: "Нека ти Бог да оно што ти срце жели..." (фото)

Блиц пре 48 минута
Мајка Маје Беровић први пут се јавно огласила на њен 38. рођендан, што је умало расплакало певачицу. Маја је била видно дирнута када је у снимку чула дирљиве речи своје мајке, коју до сада никада нисмо имали прилике да видимо… »
Маја Беровић у емисији на ивици суза! Први пут се појавила и њена мајка, кад је видела певачица остала у шоку, а тек шта јој…

Маја Беровић у емисији на ивици суза! Први пут се појавила и њена мајка, кад је видела певачица остала у шоку, а тек шта јој…

Курир пре 5 сати
Што ти срце жели, то ти желим ја и нека ти Господ Бог да, пожелела је ћерки. Мајка Маје Беровић први пут се јавно огласила на њен 38. рођендан, што је умало расплакало певачицу. Маја је била дирнута када је у снимку чула… »
Мајка Маје Беровић у Амиџију: Први пут је видимо, певачица на ивици суза

Мајка Маје Беровић у Амиџију: Први пут је видимо, певачица на ивици суза

Мондо пре 6 сати
Маја је једва задржавала сузе након емитовања снимка. Певачица Маја Беровић прославила је свој 38. рођендан уз велико изненађење које ју је дубоко дирнуло – њена мајка се по први пут јавно огласила и то управо у емисији… »
Маја Беровић занемела у емисији! Ево шта је Огњен Амиџић урадио у програму уживо, певачица није ни могла да наслути (фото)…

Маја Беровић занемела у емисији! Ево шта је Огњен Амиџић урадио у програму уживо, певачица није ни могла да наслути (фото)…

Ало пре 13 сати
Певачица доживела изненађење вечери. Музичка звезда Маја Беровић данас је прославила 38. рођендан, а славље је наставила гостовањем у популарној емисији Амиџи шоу, где је заблистала у црној, уској хаљини с дубоким шлицем… »
"Погледај на шта личим, имам и: У носу..." Маја Беровић остала у шоку након изненађења, водитељ поручио: "Ово никад нећемо…

"Погледај на шта личим, имам и: У носу..." Маја Беровић остала у шоку након изненађења, водитељ поручио: "Ово никад нећемо…

Блиц пре 15 сати
Позната певачица Маја Беровић данас слави 38. рођендан. Она је гостовала у емисији "Амиџи шоу", где је причала и о својим новим песмама, те дуету са Слобом Радановићем. У једном моменту уследило је изненађење, па је Маја добила… »

Вести дана »