Повезане вести
Северна Македонија у борби против пожара: Војска се придружује гашењу, проглашено кризно стање
Сербиан Невс Медиа 09.07.2025
Председница Северне Македоније, Гордана Сиљановска Давкова, данас поподне је потписала одлуку о учешћу дела војске у гашењу пожара који харају земљом. Ангажовање припадника Армије Северне Македоније уследило је након што је… »
Председница Северне Македоније донела одлуку да ангажује војску у гашењу пожара
Н1 Инфо 09.07.2025
Председница Северне Македоније Гордана Сиљановска Давкова данас поподне је потписала одлуку о учешц́у дела војске у гашењу пожара. Како је саопштио кабинет председнице Северне Македоније, ангажовање припадника Армије Северне… »
Северна мекедонија прогласила кризну ситуацију због пожара Влада ће обезбедити помоћ за сва погођена подручја
Дневник 09.07.2025
Влада Северне Македоније донела је одлуку о проглашењу кризне ситуације у трајању од 30 дана на целој територији државе због повећане појаве пожара. Портпаролка Владе Северне Македоније Марија Митева је у уторак, на… »
Северна Македонија прогласила ванредну ситуацију!
Телеграф 09.07.2025
Влада Северне Македоније донела је одлуку о проглашењу кризне ситуације у трајању од 30 дана на целој територији државе због повећане појаве пожара. Портпаролка Владе Северне Македоније Марија Митева је у уторак, на… »
Северна Македонија прогласила кризно стање због пожара
Данас 08.07.2025
Влада Северне Македоније одлучила је данас поподне да прогласи 30-дневно кризно стање у целој земљи због многобројних пожара. То је саопштила потпаролка Владе Северне Македоније Марија Митева, наводећи да је та одлука донета на… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 2 сатајош 3 повезане

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана