Povezane vesti
Seka Aleksić otvoreno o veri: „Moja deca znaju da nana veruje u Alaha, a mi u Hrista“
Nova pre 11 sati
Pevačica važi za jednu od najvećih vernica na estradi, ali nikada nije krila da je njena majka islamske veroispovesti. Seka Aleksić svojevremeno je govorila o svojoj majci, te objasnila da iako je muslimanka, a ona u pravoslavlju, zajedno slave sve… »
"Moja majka slavi Bajram ali mi je kupila ikonu Svete Petke": Seka Aleksić o trenutku kada je uzela pravoslalje
Mondo pre 14 sati
Seka Aleksić jedna je od onih koji svoj privatan život ne kriju, a posebno je vezana za majku Ibrimu, od koje je nasledila lepotu. Seka Aleksić je nedavno u emisiji "Balkanskom ulicom" otkrila neke manje poznate detalje iz svog detinjstva i porodičnog… »
"Deci objašnjavam da nana veruje u Alaha, a mi u Hrista" Seka Aleksić otvoreno o veri: Sama sam odlučila..
Telegraf pre 16 sati
Pevačica Seka Aleksić poznata je po svojoj bliskosti sa majkom Ibrimom, s kojom često deli emotivne trenutke i na društvenim mrežama. Ipak, nedavno je u emisiji "Balkanskom ulicom" otkrila i neke manje poznate detalje iz svog detinjstva i porodičnog… »
"Moja majka je pustila da sama odlučim da li ću da se krstim ili ne": Seka Aleksić o porodici i religiji: "Deci pričam da nana…
Blic pre 1 dan
Poznata pevačica Seka Aleksić (44) jako je vezana za majku Ibrimu, a neretko podeli koju fotografiju sa njom na društvenim mrežama. Muzička zvezda je nedavno pričala o mami, te iznela niz detalja koji dotad nisu bili poznati javnosti. - Moja mama je meni… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana