Povezane vesti
Slučaj anesteziologa i motka koju niko nije video: Predsednik osuđuje - i presuđuje, pre odluke suda
N1 Info pre 7 sati
Specijalizant anesteziologije Vladimir Stefanović optužen je da je metalnom šipkom tukao Žandarmeriju posle studentskog protesta za Vidovdan. Određen mu je pritvor od 30 dana, ali posle pritiska javnosti - je pušten . Stefanović za N1 kaže da nije imao… »
Anesteziolog Vladimir Stefanović: Rekao sam Žandarmeriji da ne biju decu - usledio je pendrek
N1 Info pre 13 sati
Specijalizant anestezije Vladimir Stefanović iz Zrenjanina, koji je proveo devet dana u pritvoru, nakon što je priveden na Vidovdanskom protestu, ispričao je da su tokom policijske intervencije ljudi oko nejga bili povređeni i da je kao lekar krenuo da… »
ANEM: Nadležni hitno da istraže upozorenja koja dobija urednica Jugpressa
Danas pre 16 sati
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) je danas apelovala na institucije da istraže poruke upozorenja urednici Regionalne informativne agencije Jugpress Ljiljani Stojanović i da zaštite redakciju te agencije. Stojanović, koja je i članica… »
Anesteziolog Stefanović: Tužilac mi nudio da priznam da sam kriv iako nisam, opet bih na protest
Radio sto plus pre 16 sati
“Pisali bi mi da sam osuđivan, što bi dovelo do zamrzavanja licence, što mi nikako sad ne treba a i nisam nikog napao. Ako sam ja opasnost za ovu državu, onda stvarno ne znam šta da kažem”, rekao je Stefanović za današnji list Nova. Govoreći šta se… »
Anesteziolog Stefanović: Hteo sam da pomognem kao lekar, žandarm me udario pendrekom
N1 Info pre 18 sati
Anesteziolog Vladimir Stefanović, iz Zrenjanina, koji je proveo devet dana u pritvoru, nakon što je priveden na Vidovdanskom protestu, ispričao je da mu je tužilac rekao da ako želi može da prizna da je napao policiju i plati 10.000 dinara, što je odbio… »
Anesteziolog Stefanović: Tužilac mi nudio da priznam da sam kriv iako nisam, opet bih na protest
Beta pre 17 sati
Anesteziolog Vladimir Stefanović, iz Zrenjanina, koji je proveo devet dana u pritvoru, nakon što je priveden na Vidovdanskom protestu, ispričao je da mu je tužilac rekao da ako želi može da prizna da je napao policiju i plati 10.000 dinara, što je odbio… »
Anesteziog Stefanović: Tužilac mi nudio da priznam da sam kriv iako nisam, opet bih na protest
Danas pre 18 sati
Anesteziolog koji je bio devet dana u pritvoru: Tužilac mi nudio da priznam da sam kriv, iako nisam
Radio 021 pre 18 sati
Anesteziolog Vladimir Stefanović iz Zrenjanina ispričao je da mu je tužilac rekao da ako želi može da prizna da je napao policiju i plati 10.000 dinara, što je odbio. Stefanović je proveo devet dana u pritvoru nakon što je priveden na Vidovdanskom… »
Anesteziolog Stefanović o pritvoru i optužbama nakon Vidovdanskog protesta
Serbian News Media pre 17 sati
Anesteziolog Vladimir Stefanović iz Zrenjanina, koji je proveo devet dana u pritvoru nakon privođenja na Vidovdanskom protestu, izjavio je za list “Nova” da je odbio ponudu tužioca da prizna napad na policiju i plati kaznu od 10.000 dinara. Stefanović je… »
Anesteziog Stefanović: Tužilac mi nudio da priznam da sam kriv iako nisam, opet bih na protest
Novi magazin pre 18 sati
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 4 satijoš 1 povezana