Povezane vesti
"Za dom spremni" pod reflektorima: Koliko je Hrvatska zaista raskrstila s prošlošću?
Euronews pre 18 sati
Četiri dana nakon što je gotovo pola miliona ljudi u Zagrebu prisustvovalo koncertu Marka Perkovića Tompsona na zagrebačkom Hipodromu, odjeci širom regiona se ne stišavaju. Spektakl ovog hrvatskog muzičara koji je organizovan uz vatromet, perfomans i… »
"Tompson rekao: 'Za dom', mi odgovorili 'spremni'!" Šokantne izjave hrvatskog ministra odbrane o koncertu proustaškog pevača
Blic pre 21 sat
Hrvatski ministar odbrane Ivan Anušić govorio je o koncertu Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu i izjavio je da rekao „spremni“ kada je Tompson izgovorio „Za dom“. - Bio sam na koncertu, od prve do poslednje pesme. Slušao sam, video ljude koji su bili… »
"Pola miliona nas je reklo da smo spremni..." Opasna izjava iz Hrvatske, stigla zbog Tompsona
Alo pre 1 dan
Hrvatski ministar odbrane Ivan Anušić izazvao je žestoke reakcije u regionu i Evropskoj uniji nakon što je branio korišćenje ustaškog pozdrava "Za dom spremni" tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona, muzičara poznatog po isticanju ustaške simbolike i… »
Vesti dana »

Dačić: Na gašenjima požara bili angažovani svi kapaciteti, treba nam više vatrogasaca i opreme
Beta pre 6 minutajoš 13 povezanih

(Video uživo) na tasosu bukti ogroman požar! Turisti beže u kolonama, evakuisan hotel, vatra se širi velikom brzinom
Blic pre 31 minutajoš 13 povezanih

"Stvarno si pričao sa njom i to ti je rekla?": Novinar pokazao Đokoviću čuvenu sliku i ostavio ga u šoku
Mondo pre 6 minutajoš 18 povezanih

Napad ruskih dronova na Kijev izazvao požare u stambenim zgradama, dvije osobe poginule
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 7 povezanih

Zelenilo-Beograd: Građani treba da se jave ako su imali štetu u padu grana ili stabala u nevremenu
Danas pre 56 minutajoš 5 povezanih