Povezane vesti
"Za dom spremni" pod reflektorima: Koliko je Hrvatska zaista raskrstila s prošlošću?
Euronews pre 23 dana
Četiri dana nakon što je gotovo pola miliona ljudi u Zagrebu prisustvovalo koncertu Marka Perkovića Tompsona na zagrebačkom Hipodromu, odjeci širom regiona se ne stišavaju. Spektakl ovog hrvatskog muzičara koji je organizovan uz vatromet, perfomans i… »
"Tompson rekao: 'Za dom', mi odgovorili 'spremni'!" Šokantne izjave hrvatskog ministra odbrane o koncertu proustaškog pevača
Blic pre 23 dana
Hrvatski ministar odbrane Ivan Anušić govorio je o koncertu Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu i izjavio je da rekao „spremni“ kada je Tompson izgovorio „Za dom“. - Bio sam na koncertu, od prve do poslednje pesme. Slušao sam, video ljude koji su bili… »
"Pola miliona nas je reklo da smo spremni..." Opasna izjava iz Hrvatske, stigla zbog Tompsona
Alo pre 23 dana
Hrvatski ministar odbrane Ivan Anušić izazvao je žestoke reakcije u regionu i Evropskoj uniji nakon što je branio korišćenje ustaškog pozdrava "Za dom spremni" tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona, muzičara poznatog po isticanju ustaške simbolike i… »
Vesti dana »

Ukrajinski poslanik: Samo zajednička liturgija u Moskvi, Minsku i Kijevu može doneti mir
Politika pre 2 satajoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 258 povezanih

Savet za nacionalnu bezbednost doneće zaključke o presudi Dodiku, izjavio predsednik Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 98 povezanih

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Euronews pre 6 satijoš 26 povezanih