Povezane vesti

"Za dom spremni" pod reflektorima: Koliko je Hrvatska zaista raskrstila s prošlošću?

"Za dom spremni" pod reflektorima: Koliko je Hrvatska zaista raskrstila s prošlošću?

Euronews pre 18 sati
Četiri dana nakon što je gotovo pola miliona ljudi u Zagrebu prisustvovalo koncertu Marka Perkovića Tompsona na zagrebačkom Hipodromu, odjeci širom regiona se ne stišavaju. Spektakl ovog hrvatskog muzičara koji je organizovan uz vatromet, perfomans i… »
"Tompson rekao: 'Za dom', mi odgovorili 'spremni'!" Šokantne izjave hrvatskog ministra odbrane o koncertu proustaškog pevača

"Tompson rekao: 'Za dom', mi odgovorili 'spremni'!" Šokantne izjave hrvatskog ministra odbrane o koncertu proustaškog pevača

Blic pre 21 sat
Hrvatski ministar odbrane Ivan Anušić govorio je o koncertu Marka Perkovića Tompsona na Hipodromu i izjavio je da rekao „spremni“ kada je Tompson izgovorio „Za dom“. - Bio sam na koncertu, od prve do poslednje pesme. Slušao sam, video ljude koji su bili… »
"Pola miliona nas je reklo da smo spremni..." Opasna izjava iz Hrvatske, stigla zbog Tompsona

"Pola miliona nas je reklo da smo spremni..." Opasna izjava iz Hrvatske, stigla zbog Tompsona

Alo pre 1 dan
Hrvatski ministar odbrane Ivan Anušić izazvao je žestoke reakcije u regionu i Evropskoj uniji nakon što je branio korišćenje ustaškog pozdrava "Za dom spremni" tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona, muzičara poznatog po isticanju ustaške simbolike i… »

Vesti dana »