Povezane vesti

Napadnuta kuća Dragana J. Vučićevića: "Odvaljen je deo fasade, kapija je uništena farbom"

Napadnuta kuća Dragana J. Vučićevića: "Odvaljen je deo fasade, kapija je uništena farbom"

Telegraf pre 1 dan
Kako je objavio Informer, porodična kuća glavnog i odgovornog urednika tog medija Dragana J. Vučićevića je demolirana. Dragan J. Vučićević je prethodna dva dana bio u Vrnjačkoj Banji i, kako piše Informer, napadači su iskoristili njegovo odsustvo kako bi… »
D. J. Vučićević: Napali su moj dom

Vreme pre 8 sati
Glavni urednik „Informera“ Dragan J. Vučićević se požalio da mu je tokom vikenda oštećen porodični dom na Banovom brdu, dok se sa porodicom nalazio u Vrnjačkoj Banji. Napad osudio Miloš Vučević, predsednik SNS-a. Glavni urednik Informera Dragan J… »
Napad na kuću Dragana J. Vučićevića

Pravda pre 8 sati
Nepoznata lica demolirala su fasadu i kapiju na porodičnoj kući urednika lista „Informer” Dragana J. Vučićevića u Beogradu. „Mi nismo bili tu. U pitanju je Banovo Brdo, normalno naselje. Celu kapiju su unakazili nekom farbom i vikali su da su to… »

Politika pre 9 sati
Nepoznata lica demolirala su fasadu i kapiju na porodičnoj kući urednika lista „Informer” Dragana J. Vučićevića u Beogradu. „Mi nismo bili tu. U pitanju je Banovo Brdo, normalno naselje. Celu kapiju su unakazili nekom farbom i vikali su da su to… »

Cenzolovka pre 10 sati
Glavni urednik „Informera“ Dragan J. Vučićević se požalio da mu je tokom vikenda oštećen porodični dom na Banovom brdu, dok se sa porodicom nalazio u Vrnjačkoj Banji. Prema njegovim rečima, nepoznate osobe su kapiju isprskale farbom, oštetile fasadu i… »
Demolirana kuća Dragana J. Vučićevića: "Odvaljen je deo fasade, kapija je uništena farbom"

Demolirana kuća Dragana J. Vučićevića: "Odvaljen je deo fasade, kapija je uništena farbom"

Blic pre 12 sati
Kako je objavio Informer, porodična kuća glavnog i odgovornog urednika tog medija Dragana J. Vučićevića je demolirana. Dragan J. Vučićević je prethodna dva dana bio u Vrnjačkoj Banji i, kako piše Informer, napadači su iskoristili njegovo odsustvo kako bi… »

Vesti dana »