Povezane vesti
Vukovac drži čas policiji: Video koji je uzdrmao Srbiju (video)
Pravda 09.07.2025
Snimak mladića koji se, u lice kordonu policije, predstavio kao vukovac i vicešampion iz srpskog jezika, postao je viralan i izazvao talas emocija na društvenim mrežama. „Imam ideale, znam šta je ispravno. Vukovac sam, vicešampion iz srpskog… A tri šava… »
„Vukovac drži čas policiji“: Snimak zbog kojeg mu aplaudira Srbija, kažu da je udario u srž problema
Nova 09.07.2025
Snimak mladića koji "drži čas" kordonu interventne policije postao je viralan na mrežama. „E ljudi, evo ga stav od vaših kolega, a možete slobodno da me ubijete, je l’ znate? Pogledaj me u oči, slobodno, možeš i da me ubiješ. Ja imam ideale, ja znam šta… »
Vesti dana »
Drama u Evropi: Hiljade napuštaju domove zbog razarajućih šumskih požara
IndeksOnline pre 3 satajoš 33 povezane
Ko ima prosek plate veći od 200.000 dinara? Evo koja zanimanja imaju najveće, a koja najmanje zarade
Blic pre 17 minutajoš 21 povezana
Danas pretežno sunčano, a onda sledi preokret: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana?
NIN pre 4 satijoš 25 povezanih
(Foto) Policija otkrila skriveni bunker u kamionu, a u njemu - 400 kg duvana! Šteta budžetu Srbije oko 4.400.000 dinara
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih
Pojačan saobraćaj na Horgošu – na ulaz u Srbiju čeka se oko 30 minuta, očekuju se duže kolone
RTS pre 3 satajoš 15 povezanih