Povezane vesti
Zvezda Granda nedavno otkrila da je u rodu sa Lepom Brenom, a slike govore više od reči FOTO
Nova pre 9 sati
Mlada pevačica Lejla Zahirović izazvala je pažnju javnosti 2016. godine kada se pojavila u muzičkom šou programu "Zvezde Granda". Ona tada nije otkrivala puno detalja iz svog privatnog života, sve do nedavno kad je gostovala u emisiji "Ispovest" autora i… »
Ova pevačica je Brenina bratanica, ali se nikad nisu upoznale: Stefanu sam rekla ko sam!
Hello pre 15 sati
U subotu je konačno završena ova sezona "Zvezda Granda" koja je bila veoma emotivna, teška i u kojoj se desio najveći gubitak, odnosno odlazak Saleta Popovića. Ovogodišnji takmičari sigurno će pamtiti svaki detalj sa snimanja i iz celokupnog procesa… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 6 satijoš 1 povezana