Повезане вести
(ВИДЕО)„Ђе си пошао, бруко мајчина“ - Драган Јовановић прочитао своју песму на скупу у Ужицу
Н1 Инфо пре 4 дана
"Написао сам песму свим тиранима и свима који нас узнемиравају и хоће душу да нам узму”, изјавио је на скупу у Ужицу глумац Драган Јовановић, чији један од стихова гласи: „Ђе си пошао ти, нечовечни. У рупу, јазавче, и чекај… »
Драган Јовановић прочитао песму на скупу у Ужицу: Написао сам песму свим тиранима и свима који нас узнемиравају и хоће душу да…
Правда пре 4 дана
"Написао сам песму свим тиранима и свима који нас узнемиравају и хоће душу да нам узму”, изјавио је на скупу у Ужицу глумац Драган Јовановић, чији један од стихова гласи: „ Ђе си пошао ти, нечовечни. У рупу, јазавче, и чекај… »
Вести дана »

Инцидент на Новосадском сајму: Студенти Правног факултета покушали да блокирају испите уз присуство полиције
Сербиан Невс Медиа пре 5 минутајош 20 повезаних

Трамп најавио нову испоруку оружја: САД шаљу системе Патриот у Украјину, НАТО ће плаћати
Недељник пре 2 сатајош 22 повезане

Након финала Цхелсеа вс ПСГ, Трамп је доделио пехар, а онда шокирао својим поступцима и цео свет данас прича о њему
Цити магазине пре 25 минутајош 19 повезаних

ВИШЕР у блокади: Студенти избачени напоље, управа закључала зграду – хитан позив на протест испред школе
Недељник пре 30 минутајош 8 повезаних