Povezane vesti
(VIDEO)„Đe si pošao, bruko majčina“ - Dragan Jovanović pročitao svoju pesmu na skupu u Užicu
N1 Info 09.07.2025
"Napisao sam pesmu svim tiranima i svima koji nas uznemiravaju i hoće dušu da nam uzmu”, izjavio je na skupu u Užicu glumac Dragan Jovanović, čiji jedan od stihova glasi: „Đe si pošao ti, nečovečni. U rupu, jazavče, i čekaj oproštaj, ako može da ti se… »
Dragan Jovanović pročitao pesmu na skupu u Užicu: Napisao sam pesmu svim tiranima i svima koji nas uznemiravaju i hoće dušu da…
Pravda 09.07.2025
"Napisao sam pesmu svim tiranima i svima koji nas uznemiravaju i hoće dušu da nam uzmu”, izjavio je na skupu u Užicu glumac Dragan Jovanović, čiji jedan od stihova glasi: „ Đe si pošao ti, nečovečni. U rupu, jazavče, i čekaj oproštaj, ako može da ti se… »
Vesti dana »
Direktor policije o nestanku Aleksandra Nešovića: Privedeno 10 lica, od jutros i SAJ uključen u rasvetljavanje slučaja
Mondo pre 17 minutajoš 15 povezanih
RHMZ izdao novo upozorenje: Cela Srbija pod narandžastim meteoalarmom na pljuskove sa grmljavinom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić: Još nije pronađeno telo osobe koja je nestala posle pucnjave na Senjaku
Vreme pre 17 minutajoš 47 povezanih
Izjava trenera Cedevita Olimpije neprimerena i ne odgovara istini! Zvezda reagovala saopštenjem: To je poraz sporta
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih