Povezane vesti
"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic 09.07.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da je danas ugostio premijera Srbije Đura Macuta i naveo da je sa njim razgovarao o mnogim pitanjima u vezi sa srpskim narodom. "Ugostio sam dragog gosta, premijera Srbije Đuru Macuta. Prijatan… »
"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic 09.07.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da je danas ugostio premijera Srbije Đura Macuta i naveo da je sa njim razgovarao o mnogim pitanjima u vezi sa srpskim narodom. "Ugostio sam dragog gosta, premijera Srbije Đuru Macuta. Prijatan… »
Vesti dana »
Drama u Dortmundu: Muškarac za koga se veruje da je državljanin Srbije ranio policajca, pa se zabarikadirao sa decom
NIN pre 15 minutajoš 22 povezane
Aerodrom na meti dronova i raketa: Letovi obustavljeni, pričinjena ogromna šteta (video)
Večernje novosti pre 35 minutajoš 17 povezanih
Međusobni napadi Rusije i Ukrajine: Dronovi ciljali Sankt Peterburg i Tambovsku oblast, stradali civili na obe strane
Insajder pre 35 minutajoš 12 povezanih
Ukrajinci uzvratili: Sedam poginulih u napadu na autobus u proruskoj oblasti, udar i na Sankt Peterburg
BBC News pre 55 minutajoš 13 povezanih