Povezane vesti
"Sa njim sam izgubila nevinost, posle sam mu pevala na svadbi" Pevačica šokirala priznanjem: Iskoristio me je!
Telegraf 10.07.2025
Pevačica Vanja Mijatović stavila je tačku na brak sa suprugom Aleksandrom, a ni pre njega, kako kaže, nije imala puno sreće u ljubavi. Jednom prilikom Vanje je pričala je o emotivnom životu i prisetila se momka sa kojim je izgubila nevinost. - Bila sam… »
"On mi je skinuo nevinost, pa sam mu pevala na svadbi": Pevačica progovorila o intimi: "Skot me je iskoristio"
Blic 09.07.2025
Pevačica Vanja Mijatović stavila je tačku na brak sa suprugom Aleksandrom, a i pre njega nije imala puno sreće u ljubavi. Jednom prilikom pričala je o emotivnom životu i prisetila se momka sa kojim je izgubila nevinost. - Ja sam bila jako zaljubljena u… »
Vesti dana »
Preokret, ovaj moćni američki avion je oboren iznad Irana? Rojters objavio tvrdnje Teherana da je "malo verovatno" da je pilot preživeo, Tramp preti! (foto)
Kurir pre 1 minutjoš 37 povezanih
Vreme danas: Oblačno s kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima
Nedeljnik pre 3 satajoš 23 povezane
Astronauti Artemis II napustili Zemljinu orbitu, putuju ka Mesecu
Beta pre 16 minutajoš 20 povezanih
Čistke u Pentagonu: Hegset smenio načelnika Generalštaba kopnene vojske SAD, želi nekog ko će sprovoditi viziju Trampa
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih