Povezane vesti
Tramp očigledno gubi strpljenje s Putinom, ali zašto baš sada?
NIN 10.07.2025
Pre samo pet meseci, predsednik SAD Donald Tramp izazvao je čuđenje tvrdnjom da ruski predsednik Vladimir Putin, čovek koji je pokrenuo invaziju na Ukrajinu, zapravo želi mir. "Verujem da želi mir. Mislim, jako ga dobro poznajem. Da, mislim da želi mir… »
"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se…
Blic 10.07.2025
Otkako je ušao u Belu kuću, delovalo je da je Donald Tramp naklonjeniji Rusiji ili bar njenom predsedniku Vladimiru Putinu. Ali, u proteklih 48 sati američki predsednik je potpuno promenio ploču i izrekao svoje, verovatno do sada najsnažnije i… »
Iza leđa beloj kući stopirao pomoć Ukrajini, Tramp mu već našao: Zamenu?! Sprema se radikalna promena u Pentagonu, predsednik…
Blic 09.07.2025
Dugo je odolevao, ali američkom predsedniku Donaldu Trampu je ove nedelje zvanično prekipelo ponašanje njegovog ruskog kolege Vladimira Putina. Osim što je, na oduševljenje istinski zabrinutih Ukrajinaca, odmah odmrznuo isporuku nove vojne pomoći –… »
Vesti dana »

Bela kuća "napala" Zelenskog uoči sastanka sa Trampom: Drama pred ključni susret, novinar ga prošli put ponizio
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane

„Sve smo mi Nikolina“: Protesti podrške studentkinji u Beogradu i Pčinjskom okrugu
Nova pre 10 minutajoš 31 povezana

Pašalić u Okružnom zatvoru u Novom Sadu razgovarao s pritvorenim učesnicima protesta
N1 Info pre 3 satajoš 43 povezane

Za Brnabić pad nadstrešnice 'diverzija', pozivi tužilaštvu da ispita predsednicu parlamenta
Slobodna Evropa pre 36 minutajoš 23 povezane