Povezane vesti
Naša pevačica se borila sa rakom dojke, ovako priča o svojoj najvećoj borbi: "Sreća što sam otišla na pregled"
Telegraf pre 31 dana
Folk pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, pre nekoliko godina suočila se sa zdravstvenim problemom, te je jednom prilikom govorila o svojoj borbi. Ćani je tada dijagnostikovan rak dojke, a ona je apelovala na žene da redovno odlaze na… »
"Srećna sam što sam otišla na taj pregled": Ćana se borila sa rakom dojke, ovako priča o svojoj borbi: Poslala važnu poruku…
Blic 09.07.2025
Folk pevačica Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana pre nekoliko godina suočila se sa zdravstvenim problemom, te je jednom prilikom govorila o svojoj borbi. Naime, Ćani je tada dijagnostikovan rak dojke, a ona je apelovala na žene da redovno odlaze na… »
Vesti dana »

Tursku večeras pogodilo 20 zemljotresa: Veliki broj spasilaca na terenu, materijalna šteta ogromna, srušile se i zgrada
Večernje novosti pre 5 minutajoš 25 povezanih

BLOG UŽIVO: Napeto u Vrbasu, Žandarmerija razdvaja pristalice SNS i građane, letele flaše sa jedne i sa druge strane
Nova pre 20 minutajoš 19 povezanih

Srbija pala u drami sa Španijom: Kusturica promašio trojku za pobedu
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i stanje u Ukrajini
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 63 povezane