Povezane vesti
''Ovo je tvoj tata" Evo kako će Milica Veličković objasniti ćerki Barbari ko joj je otac, oplela po Terzinoj porodici
Alo 10.07.2025
Bez dlake na jeziku! Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet… »
"Ćerki ću da pokažem klip i reći joj ovo je tvoj tata": Milica iznela sve o Terzi i njegovoj porodici: "Još uvek nisu videli…
Blic 09.07.2025
Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet minuta je nisam ostavila… »
Vesti dana »
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 25 povezanih
"Nesvrstani su privrženi Povelji Ujedinjenih nacija" Vučić otvorio skup Pokreta nesvrstanih: "Temelji globalnog poretka tresu se pred naletima selektivnog pristupa međunarodnom pravu" (video)
Blic pre 25 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz upozorenje RHMZ-a na rizik od požara
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 19 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Radio sto plus pre 30 minutajoš 46 povezanih
Kifi D proglašen krivim za organizovanje ubistva Tupaka Šakura, preti mu doživotni zatvor
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih