Povezane vesti
''Ovo je tvoj tata" Evo kako će Milica Veličković objasniti ćerki Barbari ko joj je otac, oplela po Terzinoj porodici
Alo 10.07.2025
Bez dlake na jeziku! Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet… »
"Ćerki ću da pokažem klip i reći joj ovo je tvoj tata": Milica iznela sve o Terzi i njegovoj porodici: "Još uvek nisu videli…
Blic 09.07.2025
Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet minuta je nisam ostavila… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
Alarm u Kragujevcu, povećan broj pregleda u dečijoj ambulanti: Hitna pomoć za 24 sata primila skoro 200 poziva i obavila 49 terenskih intervencija
IndeksOnline pre 2 minutajoš 13 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 47 minutajoš 9 povezanih
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih