Povezane vesti
''Ovo je tvoj tata" Evo kako će Milica Veličković objasniti ćerki Barbari ko joj je otac, oplela po Terzinoj porodici
Alo pre 3 dana
Bez dlake na jeziku! Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet… »
"Ćerki ću da pokažem klip i reći joj ovo je tvoj tata": Milica iznela sve o Terzi i njegovoj porodici: "Još uvek nisu videli…
Blic pre 4 dana
Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet minuta je nisam ostavila… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme: Smena velikih vrućina i jakih pljuskova sa grmljavinom
Vreme pre 15 minutajoš 9 povezanih

AMSS: Pojačan saobraćaj, na putničkom terminalu graničnog prelaza Preševo čeka se oko sat
N1 Info pre 6 minutajoš 4 povezane

Na današnji dan: Pala Bastilja, doneta odluka o osmočasovnom radnom danu i proslavi 1. maja
Radio 021 pre 31 minutajoš 2 povezane

Uživo Tramp udario na Putina! ''Čovek lepo priča, a uveče sve bombarduje'': Amerika naoružava Kijev!
Alo pre 16 minutajoš 5 povezanih