Povezane vesti
''Ovo je tvoj tata" Evo kako će Milica Veličković objasniti ćerki Barbari ko joj je otac, oplela po Terzinoj porodici
Alo 10.07.2025
Bez dlake na jeziku! Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet… »
"Ćerki ću da pokažem klip i reći joj ovo je tvoj tata": Milica iznela sve o Terzi i njegovoj porodici: "Još uvek nisu videli…
Blic 09.07.2025
Milica Veličković progovorila je o bivšem partneru Borislavu Terziću Terzi i njegovom odnosu sa njihovom ćerkom Barbarom. - Meni je sve super, s ćerkicom se odlično snalazim, bila je jako mala da bih je ja ostavljala. Ni na pet minuta je nisam ostavila… »
Vesti dana »
Šetnja od FDU do institucija koje su "ćutale": Studenti i građani obišli Palatu pravde i Opštinu Novi Beograd (BLOG)
Novi magazin pre 3 minutajoš 38 povezanih
Trampov mirovni plan zgranuo Evropu! Ukrajina bi morala da preda Rusiji i teritorije koje još uvek brani!
Alo pre 3 minutajoš 75 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
(Radarski snimak) sneg u ovim gradovima već pada, stiže i u Beograd: Pogledajte kako se kreće oblak iznad Srbije, sat po sat celog vikenda
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih
Nova.rs: Mladić koji je upucan na Novom Beogradu vođa navijača Partizana
N1 Info pre 28 minutajoš 39 povezanih