Povezane vesti
Na obali mora nije sama! Posle razvoda Marija Mikić objavila emotivne fotke iz Crne Gore
Alo pre 24 dana
Evo u čijem je društvu. Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku. U jeku priča o njihovom razvoduu, Marija je spakovala kofere i napustila Srbiju, te se zaputila u… »
„Moje mirno more“: Marija Mikić nakon razvoda uživa u Crnoj Gori (FOTO)
Nova pre 24 dana
Popularna pevačica odlučila je da otputuje iz Srbije nakon turbulentnog perioda. Marija Mikić i Jovan Pantić odlučili su da stave tačku na dugogodišnju ljubav, a vest o njihovom razvodu je mnoge iznenadila s obzirom na to da su delovali vrlo skladno… »
"Moje mirno more" Posle razvoda, Marija Mikić podelila emotivne slike iz Crne Gore: Evo u čijem je društvu ona
Telegraf pre 24 dana
Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku. U jeku o njihovom razvoduu, Marija je spakovala kofere i napustila Srbiju, te se zaputila u Crnu Goru. Marija će tamo ići na… »
"Moje mirno more i Sreća": Marija Mikić se nakon razvoda od Jovana oglasila emotivnim slikama iz Crne Gore: Evo sa kim provodi…
Blic pre 24 dana
Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku, a sada je napustila Srbiju i otišla u Crnu Goru. Kako je "Blic" pisao, Marija je sa decom otišla u Crnu Goru odakle će ići… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 4 satijoš 79 povezanih

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 5 satijoš 28 povezanih

"Sabotaža, podnećemo tužbu": Partizan se hitno oglasio zbog Zvezdine himne u Humskoj
Mondo pre 22 minutajoš 31 povezana

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 53 povezane