Povezane vesti

Na obali mora nije sama! Posle razvoda Marija Mikić objavila emotivne fotke iz Crne Gore

Na obali mora nije sama! Posle razvoda Marija Mikić objavila emotivne fotke iz Crne Gore

Alo pre 3 dana
Evo u čijem je društvu. Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku. U jeku priča o njihovom razvoduu, Marija je spakovala kofere i napustila Srbiju, te se zaputila u… »
„Moje mirno more“: Marija Mikić nakon razvoda uživa u Crnoj Gori (FOTO)

„Moje mirno more“: Marija Mikić nakon razvoda uživa u Crnoj Gori (FOTO)

Nova pre 4 dana
Popularna pevačica odlučila je da otputuje iz Srbije nakon turbulentnog perioda. Marija Mikić i Jovan Pantić odlučili su da stave tačku na dugogodišnju ljubav, a vest o njihovom razvodu je mnoge iznenadila s obzirom na to da su delovali vrlo skladno… »
"Moje mirno more" Posle razvoda, Marija Mikić podelila emotivne slike iz Crne Gore: Evo u čijem je društvu ona

"Moje mirno more" Posle razvoda, Marija Mikić podelila emotivne slike iz Crne Gore: Evo u čijem je društvu ona

Telegraf pre 4 dana
Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku. U jeku o njihovom razvoduu, Marija je spakovala kofere i napustila Srbiju, te se zaputila u Crnu Goru. Marija će tamo ići na… »
"Moje mirno more i Sreća": Marija Mikić se nakon razvoda od Jovana oglasila emotivnim slikama iz Crne Gore: Evo sa kim provodi…

"Moje mirno more i Sreća": Marija Mikić se nakon razvoda od Jovana oglasila emotivnim slikama iz Crne Gore: Evo sa kim provodi…

Blic pre 4 dana
Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku, a sada je napustila Srbiju i otišla u Crnu Goru. Kako je "Blic" pisao, Marija je sa decom otišla u Crnu Goru odakle će ići… »

Vesti dana »