Povezane vesti
Na obali mora nije sama! Posle razvoda Marija Mikić objavila emotivne fotke iz Crne Gore
Alo pre 3 dana
Evo u čijem je društvu. Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku. U jeku priča o njihovom razvoduu, Marija je spakovala kofere i napustila Srbiju, te se zaputila u… »
„Moje mirno more“: Marija Mikić nakon razvoda uživa u Crnoj Gori (FOTO)
Nova pre 4 dana
Popularna pevačica odlučila je da otputuje iz Srbije nakon turbulentnog perioda. Marija Mikić i Jovan Pantić odlučili su da stave tačku na dugogodišnju ljubav, a vest o njihovom razvodu je mnoge iznenadila s obzirom na to da su delovali vrlo skladno… »
"Moje mirno more" Posle razvoda, Marija Mikić podelila emotivne slike iz Crne Gore: Evo u čijem je društvu ona
Telegraf pre 4 dana
Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku. U jeku o njihovom razvoduu, Marija je spakovala kofere i napustila Srbiju, te se zaputila u Crnu Goru. Marija će tamo ići na… »
"Moje mirno more i Sreća": Marija Mikić se nakon razvoda od Jovana oglasila emotivnim slikama iz Crne Gore: Evo sa kim provodi…
Blic pre 4 dana
Marija Mikić saopštila je pre neki dan da se razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim je dobila ćerku i sina u kratkom razmaku, a sada je napustila Srbiju i otišla u Crnu Goru. Kako je "Blic" pisao, Marija je sa decom otišla u Crnu Goru odakle će ići… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Slučaj o padu nadstrešnice u Novom Sadu predat Tužilaštvu za organizovani kriminal
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 31 povezana

SAD naoružava Kijev, EU plaća – Tramp objasnio zašto Rusija neće proći nekažnjeno: Putin lepo priča, a onda bombarduje
RTS pre 52 minutajoš 31 povezana

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 12 minutajoš 22 povezane