Povezane vesti
Mogu li virusi da sadrže lek za Alchajmerovu bolest
BBC News 10.07.2025
Istraživanje je pokazalo vezu između infektivnih agensa koji su se krili u telu godinama i pojave oblika demencije po imenu Alchajmerova bolest, ali da li bi to moglo da bude i deo leka protiv nje? Decenijama je profesorka Rut Icaki proučavala… »
Danas 10.07.2025
Decenijama je profesorka Rut Icaki proučavala potencijalne uzroke i metode lečenje Alchajmerove bolesti, tražeći pomak u borbi protiv ovog iscrpljujućeg stanja koje pogađa oko 57 miliona ljudi u svetu. Ova moždana bolest – koja je oblik demencije –… »
Radio 021 10.07.2025
Istraživanje je pokazalo vezu između infektivnih agensa koji su se krili u telu godinama i pojave oblika demencije po imenu Alchajmerova bolest, ali da li bi to moglo da bude i deo leka protiv nje? Getty Images Decenijama je profesorka Rut Icaki… »
NIN 10.07.2025
Decenijama je profesorka Rut Icaki proučavala potencijalne uzroke i metode lečenje Alchajmerove bolesti, tražeći pomak u borbi protiv ovog iscrpljujućeg stanja koje pogađa oko 57 miliona ljudi u svetu. Ova moždana bolest – koja je oblik demencije –… »
Južne vesti 10.07.2025
Getty Images Decenijama je profesorka Rut Icaki proučavala potencijalne uzroke i metode lečenje Alchajmerove bolesti, tražeći pomak u borbi protiv ovog iscrpljujućeg stanja koje pogađa oko 57 miliona ljudi u svetu. Ova moždana bolest – koja je oblik… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 53 minutajoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 7 minutajoš 1 povezana