Povezane vesti

Dačić: Policija ima naredbu da reaguje isključivo ako nju neko napada. Ljudi privedeni zato što su udarili policajca

Dačić: Policija ima naredbu da reaguje isključivo ako nju neko napada. Ljudi privedeni zato što su udarili policajca

Pravda pre 29 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da nije posao policije da rešava politička pitanja, tvrdeći da policija ima naredbu da reaguje isključivo ako nju neko napada, te da su učesnici protesta u Užicu uhapšeni zbog probijanja kordona… »
U Srbiji i Beogradu od jutros nema protesta, sve funkcioniše normalno

U Srbiji i Beogradu od jutros nema protesta, sve funkcioniše normalno

RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. "Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u… »
Dačić: Nema blokada u ovom trenutku, ne pritvaramo ljude zato što demonstriraju već zbog napada

Dačić: Nema blokada u ovom trenutku, ne pritvaramo ljude zato što demonstriraju već zbog napada

Insajder pre 29 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da „u Beogradu nema blokada, sve funkcioniše normalno, takođe i u Srbiji nema blokada, barem dok nisam ušao u televizijski studio“. 'Protestujte politički, radite šta hoćete, ali nema napada na… »
U Srbiji i Beogradu od jutros bez protesta - sve funkcioniše normalno

U Srbiji i Beogradu od jutros bez protesta - sve funkcioniše normalno

Sputnik pre 29 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. "Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u uniformi… »
Dačić: U Srbiji i Beogradu nema od jutros protesta, sve funkcioniše normalno

Dačić: U Srbiji i Beogradu nema od jutros protesta, sve funkcioniše normalno

Euronews pre 29 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. "Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u uniformi, a… »
Dačić: U Srbiji i Beogradu nema od jutros protesta sve funkcioniše normalno

Dačić: U Srbiji i Beogradu nema od jutros protesta sve funkcioniše normalno

Telegraf pre 29 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. - Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u uniformi… »

Vesti dana »