Povezane vesti
Dačić: Policija ima naredbu da reaguje isključivo ako nju neko napada. Ljudi privedeni zato što su udarili policajca
Pravda 10.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da nije posao policije da rešava politička pitanja, tvrdeći da policija ima naredbu da reaguje isključivo ako nju neko napada, te da su učesnici protesta u Užicu uhapšeni zbog probijanja kordona… »
U Srbiji i Beogradu od jutros nema protesta, sve funkcioniše normalno
RTV 10.07.2025
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. "Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u… »
Dačić: Nema blokada u ovom trenutku, ne pritvaramo ljude zato što demonstriraju već zbog napada
Insajder 10.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da „u Beogradu nema blokada, sve funkcioniše normalno, takođe i u Srbiji nema blokada, barem dok nisam ušao u televizijski studio“. 'Protestujte politički, radite šta hoćete, ali nema napada na… »
U Srbiji i Beogradu od jutros bez protesta - sve funkcioniše normalno
Sputnik 10.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. "Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u uniformi… »
Dačić: U Srbiji i Beogradu nema od jutros protesta, sve funkcioniše normalno
Euronews 10.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. "Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u uniformi, a… »
Dačić: U Srbiji i Beogradu nema od jutros protesta sve funkcioniše normalno
Telegraf 10.07.2025
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u Beogradu i Srbiji jutros nema blokada i da sve funkcioniše normalno, kao i da policija najviše od svih želi da ne dođe do ikakvih sukoba. - Mi smo deo istog naroda, samo su jedni u uniformi… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv 13 osoba zbog tragedije na železničkoj stanici u Novom Sadu
Rešetka pre 14 minutajoš 10 povezanih

Radarski snimak pokazuje tačne vreme kada će nevreme pogoditi Srbiju: Sutra za 10 stepeni hladnije, a evo kako će biti do kraja septembra
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Šta su posle dve nedelje pokazale prve kontole trgovinskih lanaca
Glas Zaječara pre 59 minutajoš 14 povezanih

Tramp tužio New York Times, traži 15 milijardi dolara odštete
Biznis.rs pre 44 minutajoš 15 povezanih

"Čujemo njihove krike, vojska udara gvozdenom pesnicom": Amerika dala zeleno svetlo, a oni započeli kopnenu ofanzivu
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih