Povezane vesti
„Bio sam u BiH pre 30 godina, sećam se pada svake od zaštićenih zona“: Komesar za ljudska prava SE povodom tri decenije…
Danas 10.07.2025
Komesar za ljudska prava Saveta Evrope (SE) Majkl O’Flaerti (Michael O’Flaherty) saopštio je danas povodom 30. godišnjice genocida u Srebrenici da odavanje počasti žrtvama i sprečavanje budućih zločina ostaju zajednička obaveza i upozorio na važnost… »
Komesar Evropskog vijeća: Upozoravali smo na Srebrenicu, nisu nas slušali
Al Jazeera 10.07.2025
Komesar Evropskog vijeća za ljudska prava Michael O’Flaherty je povodom 30. godišnjice genocida u Srebrenici naglasio važnost odavanja počasti žrtvama. U poruci objavljenoj uoči 30. godišnjice genocida u Srebrenici, komesar Evropskog vijeća za ljudska… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 41 minutajoš 88 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 7 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Zadržavanja na graničnim prelazima u Srbiji: Putnička vozila na GP Šid čekaju dva sata
Euronews pre 26 minutajoš 20 povezanih