Povezane vesti
"Ne treba mi Ništa što je..." Jovana Jeremić ovim potezom dotukla bivšeg verenika, Dragan ni u snu nije mogao da nasluti!
Alo pre 2 dana
Poruka iz Španije šokirala pratioce. Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić, provela je nekoliko dana sa ćerkicom u Španiji, odakle se redovno oglašavala putem društvenih mreža. Osim što je ponosno pokazala svoje vitko telo, koje je prethodnih dana… »
Hladan tuš za Dragana! Jovana skinula verenički prsten i svi misle da je ove reči uputila bivšem: "ne treba mi ništa, ili tako…
Blic pre 2 dana
Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, provela je nekoliko dana sa ćerkicom u Španiji, odakle se redovno oglašavala putem društvenih mreža. Osim vitkog tela koje je prethodnih dana više puta pokazala, Jeremićeva je podelila i neke poruke i citate, a… »
Hladan tuš za Dragana! Jovana skinula verenički prsten, pa u objavi sve rekla: "Ne treba mi ništa što je..."
Telegraf pre 2 dana
Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, provela je nekoliko dana sa ćerkicom u Španiji, odakle se redovno oglašavala putem društvenih mreža. Osim vitkog tela koje je prethodnih dana više puta pokazala, Jeremićeva je podelila i neke poruke i citate, a… »
Jovana pozirala bosa u Španiji: Voditeljka se slikala u centru grada i šokirala sve "Diva pred vratima hrama"
Telegraf pre 2 dana
Jovana Jeremić nekoliko dana je sa ćerkicom boravila u Španiji odakle se redovno oglašavala. Voditeljka je delila vrele fotografije gde pozira u kupaćem kostimu. Posle teškog perioda kroz koji je prolazila zbog smrti oca, Jovana je nekako smogla snage da… »
(Foto) Jovana Jeremić pozira bosa u Španiji: Voditeljka šokirala potezom tik pred povratak u Beograd
Blic pre 2 dana
Jovana Jeremić nekoliko dana je sa ćerkicom boravila u Španiji odakle se redovno oglašavala. Jovana je u više navrata objavljivala fotografije u kupaćem kostimu, a sada je otišla korak dalje. Naime, pre povrata za Beograd, Jovana je iskoristila slobodno… »
Vesti dana »

Sančez pozvao na evropsko jedinstvo zbog ''neopravdanih'' carina SAD: "Hajde da iskoristimo tu snagu"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

(Foto, video) blokade u Beogradu: Demonstranti bili ispred Pravnog fakulteta, Novopazovčani blokirali kružni tok, Novosađani prilaz Petrovaradinskoj tvrđavi
Blic pre 4 satijoš 1 povezana