Povezane vesti
Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija
Vesti online pre 2 dana
Restoran “Vuhu” u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Sputnik pre 2 dana
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Posle Supermena, stiže "Aimen", kralj kuhinje?! Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija
Blic pre 3 dana
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Euronews pre 3 dana
Restoran "Woohoo" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Dubai otvara prvi restoran kojim upravlja veštačka inteligencija
N1 Info pre 3 dana
U Dubaiju bi vaša večera uskoro mogla stići sa izvornim kodom. WOOHOO, restoran koji se predstavlja kao „restoran budućnosti“, trebalo bi da se otvori u septembru u centru Dubaija, na korak od najviše zgrade na svetu – Burdž Kalife, prenosi Index. Hranu… »
Budućnost kulinarstva je stigla? Otvara se restoran sa AI kuvarom, vlasnik kaže da "ne želi da zameni ljude"
Telegraf pre 3 dana
U septembru se u centralnom Dubaiju, nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife, otvara restoran pod nazivom "WOOHOO", koji sebe reklamira kao mesto za "ručavanje u budućnosti". Za sada će hranu u WOOHOO-u pripremati ljudi, ali sve ostalo – od… »
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 4 minutajoš 31 povezana

Protest u Užicu: Najavljena blokada magistrale, oglasili se iz "Puteva Srbije"
Blic pre 44 minutajoš 23 povezane

Viši sud u Novom Sadu vratio predmet tužilaštvu, omogućen nastavak istrage o padu nadstrešnice
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih

Grenel optužuje Vjosu Osmani: Sram Vas bilo, izvrćete Trampove reči
Sputnik pre 1 satjoš 18 povezanih