Povezane vesti
Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija
Vesti online pre 23 dana
Restoran “Vuhu” u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Sputnik pre 23 dana
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Posle Supermena, stiže "Aimen", kralj kuhinje?! Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija
Blic pre 23 dana
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Euronews pre 23 dana
Restoran "Woohoo" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Dubai otvara prvi restoran kojim upravlja veštačka inteligencija
N1 Info pre 23 dana
U Dubaiju bi vaša večera uskoro mogla stići sa izvornim kodom. WOOHOO, restoran koji se predstavlja kao „restoran budućnosti“, trebalo bi da se otvori u septembru u centru Dubaija, na korak od najviše zgrade na svetu – Burdž Kalife, prenosi Index. Hranu… »
Budućnost kulinarstva je stigla? Otvara se restoran sa AI kuvarom, vlasnik kaže da "ne želi da zameni ljude"
Telegraf pre 23 dana
U septembru se u centralnom Dubaiju, nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife, otvara restoran pod nazivom "WOOHOO", koji sebe reklamira kao mesto za "ručavanje u budućnosti". Za sada će hranu u WOOHOO-u pripremati ljudi, ali sve ostalo – od… »
Vesti dana »

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Patrijarh Porfirije poziva na očuvanje mira: Presuda Dodiku kako bi se doveo u pitanje opstanak srpskog naroda u bih
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

"Ostajemo uz republiku srpsku": Macut: Presuda Dodiku je protiv čitavog srpskog naroda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana