Povezane vesti

Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija

Vesti online pre 2 dana
Restoran “Vuhu” u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »

Sputnik pre 2 dana
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Posle Supermena, stiže "Aimen", kralj kuhinje?! Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija

Posle Supermena, stiže "Aimen", kralj kuhinje?! Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija

Blic pre 3 dana
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »

Euronews pre 3 dana
Restoran "Woohoo" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Dubai otvara prvi restoran kojim upravlja veštačka inteligencija

Dubai otvara prvi restoran kojim upravlja veštačka inteligencija

N1 Info pre 3 dana
U Dubaiju bi vaša večera uskoro mogla stići sa izvornim kodom. WOOHOO, restoran koji se predstavlja kao „restoran budućnosti“, trebalo bi da se otvori u septembru u centru Dubaija, na korak od najviše zgrade na svetu – Burdž Kalife, prenosi Index. Hranu… »
Budućnost kulinarstva je stigla? Otvara se restoran sa AI kuvarom, vlasnik kaže da "ne želi da zameni ljude"

Budućnost kulinarstva je stigla? Otvara se restoran sa AI kuvarom, vlasnik kaže da "ne želi da zameni ljude"

Telegraf pre 3 dana
U septembru se u centralnom Dubaiju, nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife, otvara restoran pod nazivom "WOOHOO", koji sebe reklamira kao mesto za "ručavanje u budućnosti". Za sada će hranu u WOOHOO-u pripremati ljudi, ali sve ostalo – od… »

Vesti dana »