Повезане вести

Дубаи отвара први ресторан којим ц́е управљати вештачка интелигенција

Вести онлине 10.07.2025
Ресторан “Вуху” у Дубаију у ком ц́е храну спремати људи, али ц́е мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну… »

Спутник 10.07.2025
Ресторан "Вуху" у Дубаију у ком ц́е храну спремати људи, али ц́е мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну… »
После Супермена, стиже "Аимен", краљ кухиње?! Дубаи отвара први ресторан којим ће управљати вештачка интелигенција

После Супермена, стиже "Аимен", краљ кухиње?! Дубаи отвара први ресторан којим ће управљати вештачка интелигенција

Блиц 10.07.2025
Ресторан "Вуху" у Дубаију у ком ће храну спремати људи, али ће мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну у… »
Дубаи отвара први ресторан којим ће управљати вештачка интелигенција

Дубаи отвара први ресторан којим ће управљати вештачка интелигенција

Еуроневс 10.07.2025
Ресторан "Воохоо" у Дубаију у ком ће храну спремати људи, али ће мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну… »
Дубаи отвара први ресторан којим управља вештачка интелигенција

Дубаи отвара први ресторан којим управља вештачка интелигенција

Н1 Инфо 10.07.2025
У Дубаију би ваша вечера ускоро могла стићи са изворним кодом. ВООХОО, ресторан који се представља као „ресторан будућности“, требало би да се отвори у септембру у центру Дубаија, на корак од највише зграде на свету – Бурџ… »
Будућност кулинарства је стигла? Отвара се ресторан са АИ куваром, власник каже да "не жели да замени људе"

Будућност кулинарства је стигла? Отвара се ресторан са АИ куваром, власник каже да "не жели да замени људе"

Телеграф 10.07.2025
У септембру се у централном Дубаију, недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе, отвара ресторан под називом "ВООХОО", који себе рекламира као место за "ручавање у будућности". За сада ће храну у ВООХОО-у припремати… »

Вести дана »