Повезане вести
Дубаи отвара први ресторан којим ц́е управљати вештачка интелигенција
Вести онлине 10.07.2025
Ресторан “Вуху” у Дубаију у ком ц́е храну спремати људи, али ц́е мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну… »
Дубаи отвара први ресторан којим ц́е управљати вештачка интелигенција
Спутник 10.07.2025
Ресторан "Вуху" у Дубаију у ком ц́е храну спремати људи, али ц́е мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну… »
После Супермена, стиже "Аимен", краљ кухиње?! Дубаи отвара први ресторан којим ће управљати вештачка интелигенција
Блиц 10.07.2025
Ресторан "Вуху" у Дубаију у ком ће храну спремати људи, али ће мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну у… »
Дубаи отвара први ресторан којим ће управљати вештачка интелигенција
Еуроневс 10.07.2025
Ресторан "Воохоо" у Дубаију у ком ће храну спремати људи, али ће мени, амбијент и услуга бити дизајнирани вештачком интелигенцијом, требало би да буде отворен у септембру недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе. Храну… »
Дубаи отвара први ресторан којим управља вештачка интелигенција
Н1 Инфо 10.07.2025
У Дубаију би ваша вечера ускоро могла стићи са изворним кодом. ВООХОО, ресторан који се представља као „ресторан будућности“, требало би да се отвори у септембру у центру Дубаија, на корак од највише зграде на свету – Бурџ… »
Будућност кулинарства је стигла? Отвара се ресторан са АИ куваром, власник каже да "не жели да замени људе"
Телеграф 10.07.2025
У септембру се у централном Дубаију, недалеко од највише зграде на свету, Бурџ Калифе, отвара ресторан под називом "ВООХОО", који себе рекламира као место за "ручавање у будућности". За сада ће храну у ВООХОО-у припремати… »
Вести дана »
Шта ће бити ако Народној банци буду уведене санкције због НИС-а? Могући многи поремећаји и притисак на динар
Курир пре 31 минутајош 27 повезаних