Povezane vesti
Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija
Vesti online 10.07.2025
Restoran “Vuhu” u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Sputnik 10.07.2025
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Posle Supermena, stiže "Aimen", kralj kuhinje?! Dubai otvara prvi restoran kojim će upravljati veštačka inteligencija
Blic 10.07.2025
Restoran "Vuhu" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Euronews 10.07.2025
Restoran "Woohoo" u Dubaiju u kom će hranu spremati ljudi, ali će meni, ambijent i usluga biti dizajnirani veštačkom inteligencijom, trebalo bi da bude otvoren u septembru nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife. Hranu u restoranu će za sada… »
Dubai otvara prvi restoran kojim upravlja veštačka inteligencija
N1 Info 10.07.2025
U Dubaiju bi vaša večera uskoro mogla stići sa izvornim kodom. WOOHOO, restoran koji se predstavlja kao „restoran budućnosti“, trebalo bi da se otvori u septembru u centru Dubaija, na korak od najviše zgrade na svetu – Burdž Kalife, prenosi Index. Hranu… »
Budućnost kulinarstva je stigla? Otvara se restoran sa AI kuvarom, vlasnik kaže da "ne želi da zameni ljude"
Telegraf 10.07.2025
U septembru se u centralnom Dubaiju, nedaleko od najviše zgrade na svetu, Burdž Kalife, otvara restoran pod nazivom "WOOHOO", koji sebe reklamira kao mesto za "ručavanje u budućnosti". Za sada će hranu u WOOHOO-u pripremati ljudi, ali sve ostalo – od… »
Vesti dana »

Penzionerima neophodne dugotrajne socijalne mere, a ne ad hoc rešenja
Biznis.rs pre 1 satjoš 49 povezanih

NBS naložila povoljnije uslove kreditiranja za građane sa primanjima do 100.000 din.
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih

RHMZ izbacio prognozu za celu nedelju: Kraj avgusta kakvom se niko nije nadao
Nova pre 53 minutajoš 23 povezane

Rivali Srbije otkazali treninge pred Evrobasket, evo šta to znači za „orlove“
Nova pre 58 minutajoš 23 povezane

Prosečna plata u junu 107.075 dinara, medijalna 83.525 dinara
Nova ekonomija pre 3 minutajoš 15 povezanih