Povezane vesti
Neću se mešati, doneću kovertu i tačka! Goca Tržan o svadbi ćerke Lene
Story pre 2 dana
Goca Tržan simpatije publike, osim glasom osvojila je i svojom iskrenošću i spremnošću da na svaku temu bez zadrške govori u javnosti. Iako je poznato da je ćerka Goce Tržan, Lena, njena najveća snaga i ponos, da su izuzetno vezane i gaje specifičan… »
Goca Tržan o ćerkinoj udaji: „Ja tu neću učestvovati“
Nova pre 1 dan
Popularna pevačica nedavno je proslavila punoletstvo ćerki Leni u čiju organizaciju je uložila mnogo truda. Goca Tržan osvrnula se na rođendan njene ćerke, te je priznala da je organizacija bila poput svadbenih. Međutim, ona ne planira da to ponovi kada… »
"Dolazim kao gošća..." Goca progovorila o svadbi svoje ćerke pa šokirala "Može da dobije samo kovertu...."
Telegraf pre 1 dan
Ćerka Goce Tržan Lena je nedavno proslavila punoletstvo. Kako je zakoračila u svet odraslih loično je da će se nekad potegnuti i tema o Leninoj udaji. Goca Tržan nikada nije skrivala koliko je ponosna na ćerku Lenu, koju je dobila u prethodnom braku s… »
Goca Tržan progovorila o svadbi ćerke, pa iznenadila odlukom: "neću u tome da učestvujem, može da dobije tada samo kovertu"…
Blic pre 1 dan
Pevačica Goca Tržan ponosna je na svoju ćerku Lenu i ne krije koliko je oduševljena njenim odrastanjem. Ipak, kada je reč o budućoj svadbi njene naslednice, Goca ima jasan stav – na tom događaju biće samo gošća. - Rekla sam joj: 'Drago mi je, ja tu neću… »
Sve o svadbi Lene Marinković: Goca negoduje, mnoge zanima da li će pozvati oca Ivana
Svet & Skandal pre 1 dan
Pevačica Goca Tržan nedavno je proslavila punoletstvo ćerki Leni koju je dobila iz braka sa Ivanom Marinkovićem, koji nije prisustvovao ćerkinom rođendanu jer se nalazi u rijaliti šouu „Elita“ koji se završava sledeće nedelje. Lena je izrasla u prelepu… »
''Neću tu učestvovati'' Goca Tržan donela odluku, tiče se svadbe ćerke Lene
Alo pre 1 dan
Nema nazad! Goca Tržan nikada nije skrivala koliko je ponosna na ćerku Lenu, koju je dobila u prethodnom braku s rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem. Njoj je maksimalno posvećena i oduševljena je time u kakvu je devojku izrasla. Foto: ATA Images Ipak… »
Vesti dana »

Majka i sin povređeni u udesu: Saobraćajna nesreća na auto-putu: Hitno prevezeni u bolnicu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Građani Novog Pazara: Srbi nisu genocidan narod, već osuđeni ratni zločinci i njihovi podržavaoci
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Vučić: Nećemo nikad dati policiji zeleno svetlo da oštrije reaguje prema demonstrantima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana