Povezane vesti
Razvela se, pa dobijala nepristojne poruke od menadžera: Zejna progovorila o najstrašnijem događaju u životu
Mondo 10.07.2025
Zejna Nurkić emotivno o naslednici Kjari. Pevačica Zejna Murkić je jednom prilikom je progovorila je o bivšem partneru, sa kojim je dobila ćerku i otkrila da je joj je trenutak kada je saznala da je u drugom stanju, teško pao. "Moj najsrećniji i… »
"Najstrašniji trenutak u životu mi je kad sam saznala da sam trudna": Pevačica iskreno o teškom periodu, razvela se, pa…
Blic 10.07.2025
Pevačica Zejna Murkić nije imala lak život, a jednom prilikom je progovorila je o bivšem partneru, sa kojim je dobila ćerku. Zejna danas uživa u majčinstvu, a kada je saznala da je u drugom stanju nije joj bilo sve jedno. - Moj najsrećniji i najstrašniji… »
Vesti dana »
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 4 satijoš 37 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO „Nas je ipak više“: Veliki broj građana, studenata i učenika na skupu „Znanje je moć“ ispred Rektorata
Nova pre 23 minutajoš 45 povezanih
Partizan uputio saučešće porodicama poginulih navijača kluba PAOK
Sport klub pre 4 minutajoš 44 povezane