Povezane vesti
Razvela se, pa dobijala nepristojne poruke od menadžera: Zejna progovorila o najstrašnijem događaju u životu
Mondo 10.07.2025
Zejna Nurkić emotivno o naslednici Kjari. Pevačica Zejna Murkić je jednom prilikom je progovorila je o bivšem partneru, sa kojim je dobila ćerku i otkrila da je joj je trenutak kada je saznala da je u drugom stanju, teško pao. "Moj najsrećniji i… »
"Najstrašniji trenutak u životu mi je kad sam saznala da sam trudna": Pevačica iskreno o teškom periodu, razvela se, pa…
Blic 10.07.2025
Pevačica Zejna Murkić nije imala lak život, a jednom prilikom je progovorila je o bivšem partneru, sa kojim je dobila ćerku. Zejna danas uživa u majčinstvu, a kada je saznala da je u drugom stanju nije joj bilo sve jedno. - Moj najsrećniji i najstrašniji… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 22 povezane
Vučić u Indiji: Ne smemo da propustimo AI revoluciju, moramo da požurimo sa razvojem
RTS pre 26 minutajoš 13 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog uvođenja vanrednog stanja
Serbian News Media pre 5 minutajoš 14 povezanih
Zvezda sprema "osvetu" i za košarkaše Srbije: Ovaj stadion kao da je bio uklet za srpski sport
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih