Povezane vesti

Vučić najavio „advokate koji žele da rade“: Traži izmene Zakona o advokaturi

Vučić najavio „advokate koji žele da rade“: Traži izmene Zakona o advokaturi

Nedeljnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u četvrtak da će pokrenuti inicijativu za promenu Zakona o advokaturi zbog trodnevnog štrajka srpskih advokata koji je počeo juče. „Da obradujem narod, uskoro će doći do izmena zakona (o advokaturi) gde će… »
Predsednik: Nije me briga za štrajk advokata, predložiću izmenu zakona kojom će moći da osnivaju svoje komore

Predsednik: Nije me briga za štrajk advokata, predložiću izmenu zakona kojom će moći da osnivaju svoje komore

Insajder pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga nije briga za trodnevni štrajk advokata i najavio da će predložiti izmenu zakona, kojom će 10 do 15 odsto članova komora moći da osnivaju svoje komore. 'Živ nisam, štrajkovali ste šest meseci, baš… »
Vučić: Baš me briga za štrajk advokata, promenićemo zakon

Vučić: Baš me briga za štrajk advokata, promenićemo zakon

Glas Zaječara pre 23 dana
„Živ nisam što su advokati najavili trodnevni štrajk. Štrajkovali ste šest meseci, baš me briga, možete da štrajkujete koliko hoćete, ali ćete da odgovarate za krivična dela kao i svako drugi“, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije gostujući na Tv… »
Vučića "nije briga" za najavljeni štrajk advokata: Promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

Vučića "nije briga" za najavljeni štrajk advokata: Promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

N1 Info pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga nije briga za trodnevni štrajk advokata i najavio da će predložiti izmenu zakona, kojom će 10 do 15 odsto članova komora moći da osnivaju svoje komore. "Živ nisam, štrajkovali ste šest meseci, baš me… »
Vučić o štrajku advokata: Baš me briga, promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

Vučić o štrajku advokata: Baš me briga, promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

Nova pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga nije briga za trodnevni štrajk advokata i najavio da će predložiti izmenu zakona, kojom će 10 do 15 odsto članova komora moći da osnivaju svoje komore. „Živ nisam, štrajkovali ste šest meseci, baš… »
Vučić najavio izmenu zakona o advokaturi: Uvek će postojati advokati koji žele da rade

Vučić najavio izmenu zakona o advokaturi: Uvek će postojati advokati koji žele da rade

Blic pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će pokrenuti inicijativu za promenu Zakona o advokaturi zbog trodnevnog štrajka srpskih advokata koji je počeo juče. - Da obradujem narod, uskoro će doći do izmena zakona (o advokaturi) gde će biti… »

Vesti dana »