Povezane vesti

Vučić najavio „advokate koji žele da rade“: Traži izmene Zakona o advokaturi

Vučić najavio „advokate koji žele da rade“: Traži izmene Zakona o advokaturi

Nedeljnik pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u četvrtak da će pokrenuti inicijativu za promenu Zakona o advokaturi zbog trodnevnog štrajka srpskih advokata koji je počeo juče. „Da obradujem narod, uskoro će doći do izmena zakona (o advokaturi) gde će… »
Predsednik: Nije me briga za štrajk advokata, predložiću izmenu zakona kojom će moći da osnivaju svoje komore

Predsednik: Nije me briga za štrajk advokata, predložiću izmenu zakona kojom će moći da osnivaju svoje komore

Insajder pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga nije briga za trodnevni štrajk advokata i najavio da će predložiti izmenu zakona, kojom će 10 do 15 odsto članova komora moći da osnivaju svoje komore. 'Živ nisam, štrajkovali ste šest meseci, baš… »
Vučić: Baš me briga za štrajk advokata, promenićemo zakon

Vučić: Baš me briga za štrajk advokata, promenićemo zakon

Glas Zaječara pre 1 dan
„Živ nisam što su advokati najavili trodnevni štrajk. Štrajkovali ste šest meseci, baš me briga, možete da štrajkujete koliko hoćete, ali ćete da odgovarate za krivična dela kao i svako drugi“, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije gostujući na Tv… »
Vučića "nije briga" za najavljeni štrajk advokata: Promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

Vučića "nije briga" za najavljeni štrajk advokata: Promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga nije briga za trodnevni štrajk advokata i najavio da će predložiti izmenu zakona, kojom će 10 do 15 odsto članova komora moći da osnivaju svoje komore. "Živ nisam, štrajkovali ste šest meseci, baš me… »
Vučić o štrajku advokata: Baš me briga, promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

Vučić o štrajku advokata: Baš me briga, promenićemo zakon da mogu da osnivaju komore

Nova pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga nije briga za trodnevni štrajk advokata i najavio da će predložiti izmenu zakona, kojom će 10 do 15 odsto članova komora moći da osnivaju svoje komore. „Živ nisam, štrajkovali ste šest meseci, baš… »
Vučić najavio izmenu zakona o advokaturi: Uvek će postojati advokati koji žele da rade

Vučić najavio izmenu zakona o advokaturi: Uvek će postojati advokati koji žele da rade

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će pokrenuti inicijativu za promenu Zakona o advokaturi zbog trodnevnog štrajka srpskih advokata koji je počeo juče. - Da obradujem narod, uskoro će doći do izmena zakona (o advokaturi) gde će biti… »

Vesti dana »