Povezane vesti
"Izgubio sam je... Danas bismo imali decu" Gastoz se slomio, pred Anđelom pričao o bivšoj, ona van sebe!
Telegraf 10.07.2025
Takmičari ''Elite 8'' imali su prilike da pogledaju uspomene Nenada Marinkovića Gastoza, a voditelj Milan Milošević dao mu je reč kako bi otkrio kako se oseća nakon svega što je video. - Ja sam zadržao suze i ne mogu da vratim vreme da više toga prođem i… »
Plaši se da sebi ne oduzme život! Učesnici u panici zbog Terzinog priznanja, ne može više da izdrži (foto)
Alo 10.07.2025
Terza isplakao more suza i ogolio dušu do koske. Takmičari Elite 8 imali su priliku da pogledaju najemotivnije uspomene Borislava Terzića Terze, koje su rasplakale sve prisutne. Nakon emitovanih snimaka, voditelj mu je dao reč kako bi podelio svoja… »
9 dana pred finale Terza prvi put video ćerku Barbaru! Slomio se, guši se u suzama: "Kajem se za sve!"
Telegraf 10.07.2025
Takmičari ''Elite 8'' imali su prilike da pogledaju najemotivnije uspomene, a sve su dirnuli trenuci koji su pušteni Borislavu Terziću Terzi, a na kojima su i Milica Veličković i njihova ćerka Barbara, koju još uvek nije upoznao. Voditelj Milan Milošević… »
Terzina i miličina ćerka u eliti Borislav se guši u suzama, učesnici u neverici gledaju (video)
Alo 10.07.2025
Učesnik se rasuo u komade. U toku je emisija "Uspomene", u kojoj se prikazuju uglavnom porodični i emotivni momenti učesnika, a na red je došao Borislav Terzić Terza. Na samom početku, takmičari su imali priliku da vide njegove trenutke sa prijateljima… »
Vesti dana »
Počinje isplata jednokratne pomoći: Danas leže i do 35.000 jednoj grupi građana
Euronews pre 10 minutajoš 16 povezanih
"Irina, ti si najvažnija osoba u mom životu": Saša Zverev rasplakao sve kad je spomenuo njeno ime
Mondo pre 15 minutajoš 20 povezanih
Rusija pogodila voz na zapadu Ukrajine tik posle prolaska evropskih diplomata
BBC News pre 16 minutajoš 10 povezanih
Kada stiže prvi sneg u Srbiju? Ivan Ristić najavio još jače zahlađenje, evo kakvo vreme nas čeka do kraja septembra
Mondo pre 16 minutajoš 12 povezanih
Napeto u Švedskoj: Opozicioni levi blok ima tri mandata više od vladajuće desnice
Radio 021 pre 6 minutajoš 8 povezanih