Повезане вести
"Изгубио сам је... Данас бисмо имали децу" Гастоз се сломио, пред Анђелом причао о бившој, она ван себе!
Телеграф 10.07.2025
Такмичари ''Елите 8'' имали су прилике да погледају успомене Ненада Маринковића Гастоза, а водитељ Милан Милошевић дао му је реч како би открио како се осећа након свега што је видео. - Ја сам задржао сузе и не могу да вратим… »
Плаши се да себи не одузме живот! Учесници у паници због Терзиног признања, не може више да издржи (фото)
Ало 10.07.2025
Терза исплакао море суза и оголио душу до коске. Такмичари Елите 8 имали су прилику да погледају најемотивније успомене Борислава Терзића Терзе, које су расплакале све присутне. Након емитованих снимака, водитељ му је дао реч… »
9 дана пред финале Терза први пут видео ћерку Барбару! Сломио се, гуши се у сузама: "Кајем се за све!"
Телеграф 10.07.2025
Такмичари ''Елите 8'' имали су прилике да погледају најемотивније успомене, а све су дирнули тренуци који су пуштени Бориславу Терзићу Терзи, а на којима су и Милица Величковић и њихова ћерка Барбара, коју још увек није упознао… »
Терзина и миличина ћерка у елити Борислав се гуши у сузама, учесници у неверици гледају (видео)
Ало 10.07.2025
Учесник се расуо у комаде. У току је емисија "Успомене", у којој се приказују углавном породични и емотивни моменти учесника, а на ред је дошао Борислав Терзић Терза. На самом почетку, такмичари су имали прилику да виде његове… »
Вести дана »

Стиже 19. пакет санкција: ЕУ пооштрава мере против Русије, на мети нафта, крипто и дронови
Недељник пре 1 сатјош 29 повезаних

Наставља се насиље над Србима на Космету: Недопустив чин упада у домове здравља а циљ је насилна интеграција Срба
Дневник пре 1 сатјош 37 повезаних

Нове цене горива на пумпама у Србији: Гориво поново скупље! Цене горива
Волим Зрењанин пре 2 сатајош 35 повезаних

Владан Милојевић уочи дербија: О Благојевићу, судијама, бонусима и здравственом билтену свог тима!
Хот спорт пре 45 минутајош 70 повезаних