Povezane vesti

"Izgubio sam je... Danas bismo imali decu" Gastoz se slomio, pred Anđelom pričao o bivšoj, ona van sebe!

"Izgubio sam je... Danas bismo imali decu" Gastoz se slomio, pred Anđelom pričao o bivšoj, ona van sebe!

Telegraf pre 2 dana
Takmičari ''Elite 8'' imali su prilike da pogledaju uspomene Nenada Marinkovića Gastoza, a voditelj Milan Milošević dao mu je reč kako bi otkrio kako se oseća nakon svega što je video. - Ja sam zadržao suze i ne mogu da vratim vreme da više toga prođem i… »
Plaši se da sebi ne oduzme život! Učesnici u panici zbog Terzinog priznanja, ne može više da izdrži (foto)

Plaši se da sebi ne oduzme život! Učesnici u panici zbog Terzinog priznanja, ne može više da izdrži (foto)

Alo pre 2 dana
Terza isplakao more suza i ogolio dušu do koske. Takmičari Elite 8 imali su priliku da pogledaju najemotivnije uspomene Borislava Terzića Terze, koje su rasplakale sve prisutne. Nakon emitovanih snimaka, voditelj mu je dao reč kako bi podelio svoja… »
9 dana pred finale Terza prvi put video ćerku Barbaru! Slomio se, guši se u suzama: "Kajem se za sve!"

9 dana pred finale Terza prvi put video ćerku Barbaru! Slomio se, guši se u suzama: "Kajem se za sve!"

Telegraf pre 2 dana
Takmičari ''Elite 8'' imali su prilike da pogledaju najemotivnije uspomene, a sve su dirnuli trenuci koji su pušteni Borislavu Terziću Terzi, a na kojima su i Milica Veličković i njihova ćerka Barbara, koju još uvek nije upoznao. Voditelj Milan Milošević… »
Terzina i miličina ćerka u eliti Borislav se guši u suzama, učesnici u neverici gledaju (video)

Terzina i miličina ćerka u eliti Borislav se guši u suzama, učesnici u neverici gledaju (video)

Alo pre 2 dana
Učesnik se rasuo u komade. U toku je emisija "Uspomene", u kojoj se prikazuju uglavnom porodični i emotivni momenti učesnika, a na red je došao Borislav Terzić Terza. Na samom početku, takmičari su imali priliku da vide njegove trenutke sa prijateljima… »

Vesti dana »