Povezane vesti
Fico: Spreman sam da se sastanem s Mercom, kako bi rešili pitanje sankcija Rusiji
Euronews 10.07.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na Mercov… »
Fico: Spreman sam da se sastanem s Mercom, kako bi rešili pitanje sankcija Rusiji
RTV 10.07.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao… »
NIN 10.07.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na poziv… »
"Spreman sam" Fico poslao jasnu poruku Rusiji
Alo 10.07.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na Mercov… »
Vesti dana »

Jutro više zimsko, nego jesenje: Kada se očekuje porast temperature
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

Vučić na večeri kod danskog kralja povodom održavanja Samita Evropske političke zajednice
Beta pre 36 minutajoš 16 povezanih

Bajern proglasio Kalinića za Zvezdinog kapitena, Herbert traži put do pobede!
Sportske.net pre 21 minutajoš 17 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih

Nikola Jović potpisao ugovor sa Majamijem i dobio 62.4 miliona dolara
Euronews pre 36 minutajoš 11 povezanih