Povezane vesti
Fico: Spreman sam da se sastanem s Mercom, kako bi rešili pitanje sankcija Rusiji
Euronews 10.07.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na Mercov… »
Fico: Spreman sam da se sastanem s Mercom, kako bi rešili pitanje sankcija Rusiji
RTV 10.07.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao… »
NIN 10.07.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na poziv… »
"Spreman sam" Fico poslao jasnu poruku Rusiji
Alo 10.07.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na Mercov… »
Vesti dana »
U Sloveniji i Hrvatskoj najavljeno olujno nevreme i pad temperature za 10 stepeni: Snimak radara pokazuje gde će pasti kiša u Srbiji i kakvo nas vreme očekuje
Nova pre 44 minutajoš 13 povezanih
U Kuvajtu aktivirana protivvazdušna odbrana, zbog napada raketama i dronovima
Insajder pre 14 minutajoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: SAD pokrenule nove napade na vojne lokacije i dronove u Iranu
RTV pre 44 minutajoš 9 povezanih
Zelenski uputio parlamentu nacrt zakona o zajmu od 90 milijardi evra iz Evropske unije
Insajder pre 39 minutajoš 4 povezane