Povezane vesti

Fico: Spreman sam da se sastanem s Mercom, kako bi rešili pitanje sankcija Rusiji

Fico: Spreman sam da se sastanem s Mercom, kako bi rešili pitanje sankcija Rusiji

Euronews pre 24 dana
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na Mercov… »

RTV pre 24 dana
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao… »

NIN pre 24 dana
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na poziv… »
"Spreman sam" Fico poslao jasnu poruku Rusiji

"Spreman sam" Fico poslao jasnu poruku Rusiji

Alo pre 24 dana
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je spreman da se sastane sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom u bilo kom trenutku, kako bi rešili pitanja oko 18. paketa sankcija Rusiji. Fico je u objavi na društvenim mrežama, kao odgovor na Mercov… »

Vesti dana »