Повезане вести
Фицо: Спреман сам да се састанем с Мерцом, како би решили питање санкција Русији
Еуроневс 10.07.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је спреман да се састане са немачким канцеларом Фридрихом Мерцом у било ком тренутку, како би решили питања око 18. пакета санкција Русији. Фицо је у објави на друштвеним… »
Фицо: Спреман сам да се састанем с Мерцом, како би решили питање санкција Русији
РТВ 10.07.2025
БРАТИСЛАВА - Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је спреман да се састане са немачким канцеларом Фридрихом Мерцом у било ком тренутку, како би решили питања око 18. пакета санкција Русији. Фицо је у објави на… »
НИН 10.07.2025
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је спреман да се састане са немачким канцеларом Фридрихом Мерцом у било ком тренутку, како би решили питања око 18. пакета санкција Русији. Фицо је у објави на друштвеним… »
"Спреман сам" Фицо послао јасну поруку Русији
Ало 10.07.2025
Вести дана »
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних