Povezane vesti
"Sa njom bih decu" Gastoz kroz suze progovorio o bivšoj devojci, Anđeli na ivici sloma: "Ona mi je najbitnija u životu"
Alo 11.07.2025
Nenad je nakon gledanja svojih uspomena istakao kako se oseća. Kraj Elite 8 se bliži, a učesnici su imali priliku da pogledaju uspomene zadrugara, među kojima su bile i one Nenada Marinkovića Gastoza. Nenad je nakon gledanja svojih uspomena istakao kako… »
"Ona mi je najbitnija u životu": Gastoz pred Anđelom govorio o bivšoj, ona pobesnela: "Sa njom bih imao decu"
Blic 10.07.2025
Kraj ''Elite 8'' se bliži a učesnici su imali su prilike da pogledaju uspomene zadrugara, među kojima je i Nenad Marinković Gastoz. Gastoz je nakon odgledanih uspomena rekao kako se oseća. - Ja sam zadržao suze i ne mogu da vratim vreme da više toga… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 60 povezanih

Vlada usvojila novi iznos minimalca za 2026: Radni sat 371 dinar
N1 Info pre 57 minutajoš 38 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 32 minutajoš 126 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 18 minutajoš 19 povezanih