Povezane vesti

Došli po bolji život, sad beže iz Nemačke: "Nazivaju te lenjim i ne plaćaju, neću da mi dete tu raste"

Došli po bolji život, sad beže iz Nemačke: "Nazivaju te lenjim i ne plaćaju, neću da mi dete tu raste"

Mondo pre 3 dana
Mnogi migranti napuštaju Nemačku i pored posla i sigurnosti, kažu da ih nazivaju lenjima, ostaju im dužni i nikada ih ne prihvate. Nemačka obećava posao i stabilnost, ali mnogi migranti se osećaju neprihvaćeno. Sve više njih razmišlja o odlasku. Njihove… »
Ova zemlja je nekad bila evropski "Eldorado", a sada svi hoće da pobegnu: "Neću ti dati da se obogatiš ovde!"

Ova zemlja je nekad bila evropski "Eldorado", a sada svi hoće da pobegnu: "Neću ti dati da se obogatiš ovde!"

Blic pre 3 dana
Nemačka obećava prilike i sigurnost, ali mnogi koji su došlo se suočavaju s osećajem isključenosti. Priče pojedinaca otkrivaju duboke društvene izazove i ukazuju na potrebu za promenama. Sve više njih koji je u ovu zemlju došlo po "evropski san"… »
Nekada je stotine hiljada Srba hrlilo u ovu zemlju da živi i radi, a sada mnogi beže: Ne želim da moja deca...

Nekada je stotine hiljada Srba hrlilo u ovu zemlju da živi i radi, a sada mnogi beže: Ne želim da moja deca...

Telegraf pre 3 dana
Mnogi razmišljaju o napuštanju Nemačke. Nemačka obećava posao i stabilnost, ali mnogi migranti se osećaju neprihvaćeno. Sve više njih razmišlja o odlasku. Njihove priče ukazuju ne samo na nedostatke u politici, već i na potrebu za dubljom promenom u… »

Vesti dana »