Povezane vesti
Izbeglica tužila Kim Džong Una zbog mučenja u zatvorima u Severnoj Koreji
Politika 11.07.2025
SEUL – Čoj Min-kjung, koja je prebegla iz Severne Koreje, podnela je tužbu protiv severnokorejskog lidera Kim Džong Una pred sudom u Seulu, navodeći mučenje i seksualno nasilje u pritvorskim objektima režima u Pjongjangu. Čoj Min-kjung (53) traži 50… »
Prebegla žena tuži Kim Džong Una za mučenje: Opisala kroz šta je prošla u zatvoru
Euronews 11.07.2025
Čoj Min-kjung, koja je prebegla iz Severne Koreje, podnela je tužbu protiv severnokorejskog lidera Kim Džong Una pred sudom u Seulu, navodeći mučenje i seksualno nasilje u pritvorskim objektima režima u Pjongjangu. Čoj Min-kjung (53) traži 50 miliona… »
"Zatvorili su me, tukli, silovali": Žena pobegla iz pakla, pa tužila Kim Džong Una za zločine protiv čovečnosti
Mondo 11.07.2025
Čoi Min-kjung, žena koja je pobegla iz Severne Koreje, podnela je istorijsku tužbu protiv Kim Džong Una i zvaničnika režima zbog sistematskog mučenja i seksualnog nasilja koje je preživela tokom višestrukih zatvaranja. Jedna žena koja je pobegla iz… »
Žena pobegla iz Severne Koreje i tuži Kim Džong Una: Mučili su me i silovali, imam ožiljke po celom telu
Nova 11.07.2025
Jedna žena koja je pobegla iz Severne Koreje u Južnu Koreju podnela je građansku tužbu i krivičnu prijavu protiv Kim Džong-una i nekoliko zvaničnika režima, optužujući ih za sistematsko mučenje i seksualno nasilje koje je pretrpela tokom višestrukih… »
Vesti dana »
Vanredna situacija i evakuacija u opštini Bela Crkva zbog požara
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 39 povezanih
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 62 povezane
Dačić odgovorio na tvrdnje dr Milića da je za 10 godina dodeljeno blizu 300.000 novih državljanstava
Nova pre 42 minutajoš 20 povezanih
Vučić: U pismu Ruteu tražio sam da Kfor zaustavi teror nad Srbima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih