Povezane vesti

Prebegla žena tuži Kim Džong Una za mučenje: Opisala kroz šta je prošla u zatvoru

Prebegla žena tuži Kim Džong Una za mučenje: Opisala kroz šta je prošla u zatvoru

Euronews pre 23 dana
Čoj Min-kjung, koja je prebegla iz Severne Koreje, podnela je tužbu protiv severnokorejskog lidera Kim Džong Una pred sudom u Seulu, navodeći mučenje i seksualno nasilje u pritvorskim objektima režima u Pjongjangu. Čoj Min-kjung (53) traži 50 miliona… »
Izbeglica tužila Kim Džong Una zbog mučenja u zatvorima u Severnoj Koreji

Izbeglica tužila Kim Džong Una zbog mučenja u zatvorima u Severnoj Koreji

Politika pre 23 dana
SEUL – Čoj Min-kjung, koja je prebegla iz Severne Koreje, podnela je tužbu protiv severnokorejskog lidera Kim Džong Una pred sudom u Seulu, navodeći mučenje i seksualno nasilje u pritvorskim objektima režima u Pjongjangu. Čoj Min-kjung (53) traži 50… »
"Zatvorili su me, tukli, silovali": Žena pobegla iz pakla, pa tužila Kim Džong Una za zločine protiv čovečnosti

"Zatvorili su me, tukli, silovali": Žena pobegla iz pakla, pa tužila Kim Džong Una za zločine protiv čovečnosti

Mondo pre 23 dana
Čoi Min-kjung, žena koja je pobegla iz Severne Koreje, podnela je istorijsku tužbu protiv Kim Džong Una i zvaničnika režima zbog sistematskog mučenja i seksualnog nasilja koje je preživela tokom višestrukih zatvaranja. Jedna žena koja je pobegla iz… »
Žena pobegla iz Severne Koreje i tuži Kim Džong Una: Mučili su me i silovali, imam ožiljke po celom telu

Žena pobegla iz Severne Koreje i tuži Kim Džong Una: Mučili su me i silovali, imam ožiljke po celom telu

Nova pre 24 dana
Jedna žena koja je pobegla iz Severne Koreje u Južnu Koreju podnela je građansku tužbu i krivičnu prijavu protiv Kim Džong-una i nekoliko zvaničnika režima, optužujući ih za sistematsko mučenje i seksualno nasilje koje je pretrpela tokom višestrukih… »

Vesti dana »