Povezane vesti
Prebegla žena tuži Kim Džong Una za mučenje: Opisala kroz šta je prošla u zatvoru
Euronews pre 23 dana
Čoj Min-kjung, koja je prebegla iz Severne Koreje, podnela je tužbu protiv severnokorejskog lidera Kim Džong Una pred sudom u Seulu, navodeći mučenje i seksualno nasilje u pritvorskim objektima režima u Pjongjangu. Čoj Min-kjung (53) traži 50 miliona… »
Izbeglica tužila Kim Džong Una zbog mučenja u zatvorima u Severnoj Koreji
Politika pre 23 dana
SEUL – Čoj Min-kjung, koja je prebegla iz Severne Koreje, podnela je tužbu protiv severnokorejskog lidera Kim Džong Una pred sudom u Seulu, navodeći mučenje i seksualno nasilje u pritvorskim objektima režima u Pjongjangu. Čoj Min-kjung (53) traži 50… »
"Zatvorili su me, tukli, silovali": Žena pobegla iz pakla, pa tužila Kim Džong Una za zločine protiv čovečnosti
Mondo pre 23 dana
Čoi Min-kjung, žena koja je pobegla iz Severne Koreje, podnela je istorijsku tužbu protiv Kim Džong Una i zvaničnika režima zbog sistematskog mučenja i seksualnog nasilja koje je preživela tokom višestrukih zatvaranja. Jedna žena koja je pobegla iz… »
Žena pobegla iz Severne Koreje i tuži Kim Džong Una: Mučili su me i silovali, imam ožiljke po celom telu
Nova pre 24 dana
Jedna žena koja je pobegla iz Severne Koreje u Južnu Koreju podnela je građansku tužbu i krivičnu prijavu protiv Kim Džong-una i nekoliko zvaničnika režima, optužujući ih za sistematsko mučenje i seksualno nasilje koje je pretrpela tokom višestrukih… »
Vesti dana »

"Ona je suza u oku majke, koja nikad nije dobila kaznu" Voditeljka objavila potresnu poruku o Oluji
Telegraf pre 1 satjoš 40 povezanih

Vučić:Sledeće godine cela Mačva i Podrinje biće premreženi brzim saobraćajnicama
RTV pre 24 minutajoš 16 povezanih

Blaga Marija dan kada žene tiho mole, a svetiteljka ne odbija
Glas Zapadne Srbije pre 43 minutajoš 16 povezanih