Povezane vesti
"Trudnoća mi je visokorizična" Srpska voditeljka u 7. mesecu otkrila kroz šta prolazi: "Najteže mi je pala..."
Telegraf pre 29 dana
Voditeljka Jelena Nikolić, poznatija kao Kontrakulturna, u sedmom je mesecu trudnoće. Ona se danas pojavila u javnosti i za medije progovorila o partneru, trudnoći i svemu kroz šta prolazi. - Ja sam polutradicionalni tip žene, prvi put pored sebe imam… »
"Trudnoća mi je visokorizična": Kontrakulturna progovorila o partneru: "Prisustvovaće porođaju", evo šta joj je najteže palo…
Blic pre 29 dana
Voditeljka Jelena Nikolić, poznatija kao Kontrakulturna, pojavila se danas sa verenikom na jednom događaju u Beogradu. Kontrakulturna je u sedmom mesecu trudnoće, a za "Blic" je pričala o partneru, trudnoći i otkrila je šta joj je najteže palo u drugom… »
Vesti dana »

Amerikanci traže podršku: Vens u Londonu sa ukrajinskim i zvaničnicima EU uoči sastanka Trampa i Putina
Kurir pre 16 minutajoš 34 povezane

Ne obaziremo se na priče ljudi o zlatu, u procesu smo... : Svetislav Pešić miran posle Grčke
Euronews pre 11 minutajoš 23 povezane

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 28 povezanih

Zelenski: Neće biti druge podele Ukrajine; da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka
RTS pre 26 minutajoš 157 povezanih

Milojević promenio 11 igrača u startnoj postavi, Katai pogodio za pobedu nad TSC-om
RTS pre 51 minutajoš 46 povezanih