Povezane vesti
Od 14. Jula zbog radova Hajduk Veljkova „slepa“ iz pravca Futoške i Novosadskog sajma, deo Filipa Višnjića takođe, u zoni…
Dnevnik pre 23 dana
Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ u ponedeljak, 14. jula nastavlja ranije započete radovena na rekonstrukciji vrelovoda od Hajduk Veljkove ulice, pored Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine (Dečije bolnice) do Jodne… »
Od ponedeljka u Jovana Hranilovića zbog radova Deo ulice privremeno dvosmeran i „slep“
Dnevnik pre 22 dana
Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedeljak, 14. jula, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Jovana Hranilovića broj 42. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve… »
Od ponedeljka Hajduk Veljkova postaje "slepa ulica" zbog radova Toplane
RTV pre 22 dana
NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u ponedeljak, 14. jula 2025. godine, nastavlja ranije započete radove na rekonstrukciji vrelovoda od Hajduk Veljkove ulice, pored Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine… »
GSP: "Jedanaestica" od ponedeljka privremeno menja trasu
Moj Novi Sad pre 22 dana
JGSP "Novi Sad" obaveštava javnost da će od 14. do 31. jula privremeno biti izmenjena trasa linija 11A i 11B. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, zbog radova u Hajduk Veljkovoj ulici autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći… »
Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Sajmišta od ponedeljka
Moj Novi Sad pre 22 dana
JKP "Novosadska toplana" u ponedeljak, 14. jula, nastavlja ranije započetu rekonstrukciji vrelovoda od Hajduk Veljkove ulice, pored Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine (Dečije bolnice) do Jodne banje. Vršiće se poprečno… »
Radovi menjaju autobuske trase Linije 11a i 11b zaobilaze Hajduk Veljkovu ulicu
Dnevnik pre 22 dana
NOVI SAD: Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad“ obaveštava građane da će zbog radova u Hajduk Veljkovoj ulici biti privremeno izmenjene trase linija 11A i 11B. Promena će važiti od 14. do 31. jula. Linija 11A (Železnička stanica – Bolnica –… »
Novi Sad: Privremena izmena trase autobusa 11A i 11B od 14. jula
RTV pre 22 dana
NOVI SAD - JGSP "Novi Sad" obaveštava javnost da će od 14. jula do 31. jula 2025. godine privremeno biti izmenjena trasa linija 11A i 11B. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, zbog radova u Hajduk Veljkovoj ulici autobuski saobraćaj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 11 minutajoš 1 povezana