Povezane vesti
Otac naše pevačice vinuo Breda Pita u zvezde: „Tata mi je pričao da je Anđelina izuzetno prijatna“
Nova 11.07.2025
Holivudski glumac i miljenik publike, Bred Pit, danas ima 61 godinu i iza sebe bogatu karijeru sa brojnim ulogama koje su ga lansirale u sam vrh svetskog glumišta. Ipak, zanimljivi detalji sa početka njegove karijere i dalje se rado prepričavaju, iako su… »
Progovorila Srpkinja čiji je otac vinuo Breda Pita u zvezde: Pevačica se igrala sa njim u Beogradu, otkrila detalje
Mondo 11.07.2025
Jovana Nikolić je otkrila da je njen otac išao u posetu Bredu i Anđelini dok je ona snimala film u Budimpešti i da su ga odlično ugostili. Čuveni holivudski zavodnik Bred Pit danas ima 61 godinu i brojne uloge iza sebe koje su ga vinule u sam vrh… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu: Skup solidarnosti sa porodicom Dinka Gruhonjića
In medija pre 36 minutajoš 32 povezane
Kir Starmer podneo ostavku na mesto premijera Velike Britanije
BBC News pre 51 minutajoš 63 povezane
Snimak hapšenja osumnjičenih u akciji "Armagedon": Predstavljali se kao devojčice kako bi namamili maloletnice (video)
Mondo pre 20 minutajoš 27 povezanih
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 56 minutajoš 8 povezanih
SAD i Iran ostvarili napredak u razgovorima, cilj je da Ormuski moreuz ostane otvoren
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 29 povezanih