Povezane vesti
Otac naše pevačice vinuo Breda Pita u zvezde: „Tata mi je pričao da je Anđelina izuzetno prijatna“
Nova pre 29 dana
Holivudski glumac i miljenik publike, Bred Pit, danas ima 61 godinu i iza sebe bogatu karijeru sa brojnim ulogama koje su ga lansirale u sam vrh svetskog glumišta. Ipak, zanimljivi detalji sa početka njegove karijere i dalje se rado prepričavaju, iako su… »
Progovorila Srpkinja čiji je otac vinuo Breda Pita u zvezde: Pevačica se igrala sa njim u Beogradu, otkrila detalje
Mondo pre 30 dana
Jovana Nikolić je otkrila da je njen otac išao u posetu Bredu i Anđelini dok je ona snimala film u Budimpešti i da su ga odlično ugostili. Čuveni holivudski zavodnik Bred Pit danas ima 61 godinu i brojne uloge iza sebe koje su ga vinule u sam vrh… »
Vesti dana »

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 10 minutajoš 33 povezane

Bela kuća: Tramp otvoren da sastanku sa Putinom na Aljasci prisustvuje i Zelenski
NIN pre 35 minutajoš 26 povezanih

Stotine nepoznatih mladića okupilo se na Limanu, nadgledao ih lično Miloš Vučević
Danas pre 15 minutajoš 14 povezanih

Dodik: Srpska na raskršću, ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
B92 pre 1 satjoš 10 povezanih