Povezane vesti
"Hoće da prevari Trampa i napravi budalu od njega": Bivši šef MI6 upozorava Putina da se preigrao
Mondo 11.07.2025
Bivši šef britanske tajne službe MI6 smatra da Vladimir Putin "bezuspešno" pokušava da prevari Donalda Trampa. Bivši šef britanske tajne službe MI6 Ser Aleks Janger smatra da ruski predsednik Vladimir Putin bezuspešno pokušava da prevari američkog… »
Bivši šef MI6 otkriva: Putin je Trampa godinama koristio kao marionetu – sada je sve puklo
Alo 11.07.2025
Bivši šef MI6 tvrdi da je Putin manipulisao Trampom godinama, ali da se sve promenilo. Tramp sada preti bombardovanjem Moskve i Pekinga, a najavljuje novu pomoć Ukrajini kroz NATO. Nekadašnji direktor britanske spoljne obaveštajne službe MI6, ser Aleks… »
"Putin je svirao Trampa kao violinu, ali sada se preigrao i precenio karte": Bivši šef britanske MI6 otkriva
Telegraf 11.07.2025
"Ruski tiranin Vladimir Putin svirao je Donaldu Trampu kao violinu kada je reč o njegovim planovima za Ukrajinu, ali se sada preigrao i precenio je svoje karte", rekao je bivši šef britanske spoljne obaveštajne službe MI6. Ser Aleks Janger, koji je bio… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza na nedelju, 5. oktobar: Danas naoblačenje sa kišom
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Ukrajina: Peking šalje Moskvi obaveštajne podatke; EU dodaje još 120 tankera na listu sankcija Rusiji
RTS pre 16 minutajoš 3 povezane

Đurićevo ministarstvo povodom izjave predsednice Kosova:“Gospođa Osmani koristi militantni jezik“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Blagojević bez osmeha na licu: "Na sve utiču ovi prekidi, najvažnije je da smo pobedili"
Sportske.net pre 5 satijoš 6 povezanih

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana