Povezane vesti
"Hoće da prevari Trampa i napravi budalu od njega": Bivši šef MI6 upozorava Putina da se preigrao
Mondo pre 29 dana
Bivši šef britanske tajne službe MI6 smatra da Vladimir Putin "bezuspešno" pokušava da prevari Donalda Trampa. Bivši šef britanske tajne službe MI6 Ser Aleks Janger smatra da ruski predsednik Vladimir Putin bezuspešno pokušava da prevari američkog… »
Bivši šef MI6 otkriva: Putin je Trampa godinama koristio kao marionetu – sada je sve puklo
Alo pre 29 dana
Bivši šef MI6 tvrdi da je Putin manipulisao Trampom godinama, ali da se sve promenilo. Tramp sada preti bombardovanjem Moskve i Pekinga, a najavljuje novu pomoć Ukrajini kroz NATO. Nekadašnji direktor britanske spoljne obaveštajne službe MI6, ser Aleks… »
"Putin je svirao Trampa kao violinu, ali sada se preigrao i precenio karte": Bivši šef britanske MI6 otkriva
Telegraf pre 29 dana
"Ruski tiranin Vladimir Putin svirao je Donaldu Trampu kao violinu kada je reč o njegovim planovima za Ukrajinu, ali se sada preigrao i precenio je svoje karte", rekao je bivši šef britanske spoljne obaveštajne službe MI6. Ser Aleks Janger, koji je bio… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 4 satijoš 23 povezane

Sigla prva reakcija iz Francuske na istorijski susret dvojice lidera
Pravda pre 39 minutajoš 147 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana