Повезане вести

Ђоковић: Још нећу окончати каријеру, извући ћу максимум у предстојећем периоду

Ђоковић: Још нећу окончати каријеру, извући ћу максимум у предстојећем периоду

РТС 11.07.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је после пораза у полуфиналу Вимблдона од Јаника Синера да још увек неће окончати каријеру и да ће покушати да извуче максимум из предстојећег периода. Италијански тенисер Јаник Синер победио… »
Студенти послали поруке подршке Ђоковићу: "Волимо те и пумпамо даље"

Студенти послали поруке подршке Ђоковићу: "Волимо те и пумпамо даље"

Радио 021 11.07.2025
Студенти су послали поруке подршке Новаку Ђоковићу након што је изгубио у полуфиналу Вимблдона. "Највећи си, Ноле! Волимо те и пумпамо даље", написали су студенти Медицинског факултета у Београду. Највећи си, Ноле! Волимо те и… »
Вучићеви топузи славе пораз Новака: Може ли се ико осрамотити више од овог?

Вучићеви топузи славе пораз Новака: Може ли се ико осрамотити више од овог?

Нова 11.07.2025
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, није успео да се пласира у финале Вимблдона а Вучићеви топузи славе пораз Новака. Ђоковић је поражен од Јаника Синера са 6:3, 6:3, 6:4 у полуфиналу Вимблдона а после меча се јавио Драган Ј… »
Ђоковић: Играћу бар још једном на Вимблдону

Нови магазин 11.07.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је вечерас да је разочаран што је повреда утицала на пораз у полуфиналу Вимблдона, али и да му ово није последњи меч на теренима Ол-Ингланд клуба. "Не желим да улазим у детаље повреде и да… »
"Морам да причам са породицом": Ђоковић проговорио о проблемима, једно га брине

"Морам да причам са породицом": Ђоковић проговорио о проблемима, једно га брине

Мондо 11.07.2025
Новак Ђоковић је после пораза од Јаника Синера поручио да мора да поприча са породицом и са својим тимом о наредном периоду и турнирима. Свестан је и он да га стижу године и да је све теже... Новак Ђоковић отворио је душу после… »
"Волимо те и пумпамо даље": Студенти послали поруку Ђоковићу

"Волимо те и пумпамо даље": Студенти послали поруку Ђоковићу

Н1 Инфо 11.07.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изгубио је у полуфиналу Вимблдона од Јаника Синера резултатом 0:3, а студенти Медицинског факултета послали су му поруку подршке. Навијачи Новака Ђоковића надали су се још једној победи на… »
Након пораза у полуфиналу, Ђоковићу стиже подршка од студената: „Волимо те и пумпамо даље“

Након пораза у полуфиналу, Ђоковићу стиже подршка од студената: „Волимо те и пумпамо даље“

Недељник 11.07.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изгубио је у полуфиналу Вимблдона од Јаника Синера резултатом 0:3, а студенти Медицинског факултета послали су му поруку подршке, пише портал Н1. Навијачи Новака Ђоковића надали су се још… »
Ђоковић после пораза у полуфиналу Вимблдона: Имао сам велике проблеме на терену

Ђоковић после пораза у полуфиналу Вимблдона: Имао сам велике проблеме на терену

Еуроневс 11.07.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић испао је у полуфиналу Вимблдона, пошто га му је Јаник Синер нанео убедлијв пораз резултатом 6:3, 6:3, 6:3. Био је ово први тријумф Италијана над нашим репрезентативцем којим је уједно остварио и… »
И то нешто говори: Синер као Новак, Рафа, Роџер и Енди

И то нешто говори: Синер као Новак, Рафа, Роџер и Енди

Спорт клуб 11.07.2025
Јаник Синер ће у недељу први пут у каријери играти финале Вимблдона. Тренутно први играч света је у полуфиналу лакше него што се очекивало победио Новака Ђоковића и тако постао пети тенисер у последњих 30 година који је стигао… »
„Тело је истрошено. То је реалност“ Новак отворио душу: "Тешко ми је да то прихватим"

„Тело је истрошено. То је реалност“ Новак отворио душу: "Тешко ми је да то прихватим"

Дневник 11.07.2025
ЛОНДОН: Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас после пораза у полуфиналу Вимблдона од Јаника Синера да се није добро осећао на терену и додао да не мисли да су повреде које доживљава лоша срећа већ истрошено тело. Ђоковић… »
Ђоковић рекао да га ужасава насиље на улицама Србије: Стојим уз народ

Ђоковић рекао да га ужасава насиље на улицама Србије: Стојим уз народ

Озон пресс 11.07.2025
Новак Ђоковић после пораза од Јаника Синера у полуфиналу Вимблдона није “пумпао” после меча, али је рекао да шаље подршку студентима и народу у Србији. Ђоковић је додао да га боли оно што се дешава на улицама Србије. „Осећам… »
Синер: Видело се да је Ђоковић осетио повреду, одиграо сам најбоље у важним поенима

Синер: Видело се да је Ђоковић осетио повреду, одиграо сам најбоље у важним поенима

Политика 11.07.2025
ЛОНДОН- Најбољи тенисер света Јаник Синер изјавио је данас после пласмана у финале Вимблдона да је одиграо најбоље у важним поенима и тако дошао до победе против Новака Ђоковића. Синер се први пут пласирао у финале Вимблдона… »
Ђоковић игра данас око 17 часова против Синера у полуфиналу Вимблдона

Ђоковић игра данас око 17 часова против Синера у полуфиналу Вимблдона

Политика 11.07.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић играће данас око 17 часова против Италијана Јаника Синера у полуфиналу Вимблдона. Дуел Ђоковића и Синера планиран је као други меч дана на Централном терену. Програм на Централном терену од 14.30 сати… »
Вимблдон: Синер убедљиво савладао Ђоковића и пласирао се у финале

Вимблдон: Синер убедљиво савладао Ђоковића и пласирао се у финале

Сербиан Невс Медиа 11.07.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић доживео је изненађујући пораз у полуфиналу Вимблдона, изгубивши од Италијана Јаника Синера резултатом 6:3, 6:3, 6:4. Овим тријумфом, Синер се пласирао у финале, где ће се борити за титулу против… »
Ђоковић: Повреда ме пореметила на Вимблдону, али планирам да се вратим бар још једном

Ђоковић: Повреда ме пореметила на Вимблдону, али планирам да се вратим бар још једном

Недељник 11.07.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је вечерас да је разочаран што је повреда утицала на пораз у полуфиналу Вимблдона, али и да му ово није последњи меч на теренима Ол-Ингланд клуба. „Не желим да улазим у детаље повреде и да… »
Новак Ђоковић: Стојим уз младе и народ, ужасне су сцене

Новак Ђоковић: Стојим уз младе и народ, ужасне су сцене

Време 11.07.2025
Након пораза у полуфиналу Вимблдона Новак Ђоковић послао поруку у вези са садашњом ситуацијом у Србији. Новак Ђоковић се након данашњег пораза на Вимблдону на конференцији за новинаре осврнуо и на дешавања у Србији. „Осећам… »
Ноле након пораза: „Стојим уз народ и младе, желим смирење у земљи“

Ноле након пораза: „Стојим уз народ и младе, желим смирење у земљи“

Недељник 11.07.2025
Пумпао је Новак Ђоковић после сваке победе на овогодишњем Вимблдону. У полуфиналу је изгубио, али подршку је – послао, пише портал Спортклуб. „Осећам увек подршку народа, захвалан сам на томе. Што због тренутних дешавања у… »
Новак: Нисам се добро осећао, али не мислим да је то лоша срећа, већ истрошено тело

Новак: Нисам се добро осећао, али не мислим да је то лоша срећа, већ истрошено тело

РТВ 11.07.2025
ЛОНДОН - Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас после пораза у полуфиналу Вимблдона од Јаника Синера да се није добро осећао на терену и додао да не мисли да су повреде које доживљава лоша срећа већ истрошено тело… »
Порука Новака Ђоковића одјекује Србијом!

Порука Новака Ђоковића одјекује Србијом!

Правда 11.07.2025
Пумпао је Новак Ђоковић после сваке победе на овогодишњем Вимблдону. У полуфиналу је изгубио, али подршку је – послао. - Осећам увек подршку народа, захвалан сам на томе. Што због тренутних дешавања у земљи, што због чињенице… »

Радио сто плус 11.07.2025
“Не желим да улазим у детаље повреде и да кукам што нисам играо најбоље што могу. Разочаран сам јер нисам могао да се крећем онако како сам се надао или очекивао”, рекао је Ђоковић после пораза у полуфиналу Вимблдона. Шестог… »
ФОТО Огласио се Богдан Богдановић због пораза Ђоковића, објавио моћну слику и свима показао да је Новак „ГОАТ“

ФОТО Огласио се Богдан Богдановић због пораза Ђоковића, објавио моћну слику и свима показао да је Новак „ГОАТ“

Нова 11.07.2025
Богдан Богдановић, капитен кошаркашке репрезентације Србије, послао је поруку Новаку Ђоковићу након полуфинала Вимблдона. Јаник Синер је победио Новака са 3:0 (6:3, 6:3, 6:4) у полуфиналу, те нисмо имали прилику да још једном… »
Ђоковић јасан: „Стојим уз младе, ужасне су сцене – то ме јако боли када гледам“ ВИДЕО

Ђоковић јасан: „Стојим уз младе, ужасне су сцене – то ме јако боли када гледам“ ВИДЕО

Нова 11.07.2025
Новак Ђоковић, најбољи тенисер икада, "пумпао" је после сваке победе на Вимблдону и још једном је показао свој став о тренутним дешавањима у Србији, сада после пораза у полуфиналу. Јаник Синер је победио Новака са 3:0 (6:3… »
Ђоковић: Нисам се добро осећао, али не мислим да је то лоша срећа, већ истрошено тело

Ђоковић: Нисам се добро осећао, али не мислим да је то лоша срећа, већ истрошено тело

Политика 11.07.2025
ЛОНДОН – Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас после пораза у полуфиналу Вимблдона од Јаника Синера да се није добро осећао на терену и додао да не мисли да су повреде које доживљава лоша срећа већ истрошено тело… »
Ноле: Стојим уз младе и народ, ужасне су сцене!

Ноле: Стојим уз младе и народ, ужасне су сцене!

Спорт клуб 11.07.2025
Пумпао је Новак Ђоковић после сваке победе на овогодишњем Вимблдону. У полуфиналу је изгубио, али подршку је – послао. „Осећам увек подршку народа, захвалан сам на томе. Што због тренутних дешавања у земљи, што због чињенице… »

Вести дана »