Povezane vesti
Đoković: Još neću okončati karijeru, izvući ću maksimum u predstojećem periodu
RTS pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da još uvek neće okončati karijeru i da će pokušati da izvuče maksimum iz predstojećeg perioda. Italijanski teniser Janik Siner pobedio je Novaka Đokovića… »
Studenti poslali poruke podrške Đokoviću: "Volimo te i pumpamo dalje"
Radio 021 pre 2 dana
Studenti su poslali poruke podrške Novaku Đokoviću nakon što je izgubio u polufinalu Vimbldona. "Najveći si, Nole! Volimo te i pumpamo dalje", napisali su studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu. Najveći si, Nole! Volimo te i pumpamo dalje! ❤️ —… »
Vučićevi topuzi slave poraz Novaka: Može li se iko osramotiti više od ovog?
Nova pre 1 dan
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, nije uspeo da se plasira u finale Vimbldona a Vučićevi topuzi slave poraz Novaka. Đoković je poražen od Janika Sinera sa 6:3, 6:3, 6:4 u polufinalu Vimbldona a posle meča se javio Dragan J. Vučićević, a bolje da… »
Đoković: Igraću bar još jednom na Vimbldonu
Novi magazin pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković rekao je večeras da je razočaran što je povreda uticala na poraz u polufinalu Vimbldona, ali i da mu ovo nije poslednji meč na terenima Ol-Ingland kluba. "Ne želim da ulazim u detalje povrede i da kukam što nisam igrao… »
"Moram da pričam sa porodicom": Đoković progovorio o problemima, jedno ga brine
Mondo pre 1 dan
Novak Đoković je posle poraza od Janika Sinera poručio da mora da popriča sa porodicom i sa svojim timom o narednom periodu i turnirima. Svestan je i on da ga stižu godine i da je sve teže... Novak Đoković otvorio je dušu posle poraza u polufinalu… »
"Volimo te i pumpamo dalje": Studenti poslali poruku Đokoviću
N1 Info pre 1 dan
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgubio je u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera rezultatom 0:3, a studenti Medicinskog fakulteta poslali su mu poruku podrške. Navijači Novaka Đokovića nadali su se još jednoj pobedi na Vimbldonu, ali je ona danas… »
Nakon poraza u polufinalu, Đokoviću stiže podrška od studenata: „Volimo te i pumpamo dalje“
Nedeljnik pre 1 dan
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgubio je u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera rezultatom 0:3, a studenti Medicinskog fakulteta poslali su mu poruku podrške, piše portal N1. Navijači Novaka Đokovića nadali su se još jednoj pobedi na Vimbldonu… »
Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona: Imao sam velike probleme na terenu
Euronews pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković ispao je u polufinalu Vimbldona, pošto ga mu je Janik Siner naneo ubedlijv poraz rezultatom 6:3, 6:3, 6:3. Bio je ovo prvi trijumf Italijana nad našim reprezentativcem kojim je ujedno ostvario i debitantski nastup u finalu… »
I to nešto govori: Siner kao Novak, Rafa, Rodžer i Endi
Sport klub pre 1 dan
Janik Siner će u nedelju prvi put u karijeri igrati finale Vimbldona. Trenutno prvi igrač sveta je u polufinalu lakše nego što se očekivalo pobedio Novaka Đokovića i tako postao peti teniser u poslednjih 30 godina koji je stigao do finala Gren slem… »
„Telo je istrošeno. To je realnost“ Novak otvorio dušu: "Teško mi je da to prihvatim"
Dnevnik pre 1 dan
LONDON: Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da se nije dobro osećao na terenu i dodao da ne misli da su povrede koje doživljava loša sreća već istrošeno telo. Đoković je danas izgubio od… »
Đoković rekao da ga užasava nasilje na ulicama Srbije: Stojim uz narod
Ozon press pre 1 dan
Novak Đoković posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona nije “pumpao” posle meča, ali je rekao da šalje podršku studentima i narodu u Srbiji. Đoković je dodao da ga boli ono što se dešava na ulicama Srbije. „Osećam uvek podršku naroda… »
Siner: Videlo se da je Đoković osetio povredu, odigrao sam najbolje u važnim poenima
Politika pre 1 dan
LONDON- Najbolji teniser sveta Janik Siner izjavio je danas posle plasmana u finale Vimbldona da je odigrao najbolje u važnim poenima i tako došao do pobede protiv Novaka Đokovića. Siner se prvi put plasirao u finale Vimbldona, pošto je u polufinalu… »
Đoković igra danas oko 17 časova protiv Sinera u polufinalu Vimbldona
Politika pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković igraće danas oko 17 časova protiv Italijana Janika Sinera u polufinalu Vimbldona. Duel Đokovića i Sinera planiran je kao drugi meč dana na Centralnom terenu. Program na Centralnom terenu od 14.30 sati otvaraju u prvom… »
Vimbldon: Siner ubedljivo savladao Đokovića i plasirao se u finale
Serbian News Media pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković doživeo je iznenađujući poraz u polufinalu Vimbldona, izgubivši od Italijana Janika Sinera rezultatom 6:3, 6:3, 6:4. Ovim trijumfom, Siner se plasirao u finale, gde će se boriti za titulu protiv Karlosa Alkaraza, što će biti… »
Đoković: Povreda me poremetila na Vimbldonu, ali planiram da se vratim bar još jednom
Nedeljnik pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković rekao je večeras da je razočaran što je povreda uticala na poraz u polufinalu Vimbldona, ali i da mu ovo nije poslednji meč na terenima Ol-Ingland kluba. „Ne želim da ulazim u detalje povrede i da kukam što nisam igrao… »
Novak Đoković: Stojim uz mlade i narod, užasne su scene
Vreme pre 1 dan
Nakon poraza u polufinalu Vimbldona Novak Đoković poslao poruku u vezi sa sadašnjom situacijom u Srbiji. Novak Đoković se nakon današnjeg poraza na Vimbldonu na konferenciji za novinare osvrnuo i na dešavanja u Srbiji. „Osećam uvek podršku naroda… »
Nole nakon poraza: „Stojim uz narod i mlade, želim smirenje u zemlji“
Nedeljnik pre 1 dan
Pumpao je Novak Đoković posle svake pobede na ovogodišnjem Vimbldonu. U polufinalu je izgubio, ali podršku je – poslao, piše portal Sportklub. „Osećam uvek podršku naroda, zahvalan sam na tome. Što zbog trenutnih dešavanja u zemlji, što zbog činjenice da… »
Novak: Nisam se dobro osećao, ali ne mislim da je to loša sreća, već istrošeno telo
RTV pre 1 dan
LONDON - Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da se nije dobro osećao na terenu i dodao da ne misli da su povrede koje doživljava loša sreća već istrošeno telo. Đoković je danas izgubio od… »
Poruka Novaka Đokovića odjekuje Srbijom!
Pravda pre 1 dan
Pumpao je Novak Đoković posle svake pobede na ovogodišnjem Vimbldonu. U polufinalu je izgubio, ali podršku je – poslao. - Osećam uvek podršku naroda, zahvalan sam na tome. Što zbog trenutnih dešavanja u zemlji, što zbog činjenice da se moja karijera… »
Đoković: Igraću bar još jednom na Vimbldonu
Radio sto plus pre 1 dan
“Ne želim da ulazim u detalje povrede i da kukam što nisam igrao najbolje što mogu. Razočaran sam jer nisam mogao da se krećem onako kako sam se nadao ili očekivao”, rekao je Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona. Šestog tenisera sveta je u… »
FOTO Oglasio se Bogdan Bogdanović zbog poraza Đokovića, objavio moćnu sliku i svima pokazao da je Novak „GOAT“
Nova pre 1 dan
Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, poslao je poruku Novaku Đokoviću nakon polufinala Vimbldona. Janik Siner je pobedio Novaka sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:4) u polufinalu, te nismo imali priliku da još jednom gledamo „pumpanje“ Đokovića… »
Đoković jasan: „Stojim uz mlade, užasne su scene – to me jako boli kada gledam“ VIDEO
Nova pre 1 dan
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, "pumpao" je posle svake pobede na Vimbldonu i još jednom je pokazao svoj stav o trenutnim dešavanjima u Srbiji, sada posle poraza u polufinalu. Janik Siner je pobedio Novaka sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:4) u polufinalu, te… »
Đoković: Nisam se dobro osećao, ali ne mislim da je to loša sreća, već istrošeno telo
Politika pre 1 dan
LONDON – Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da se nije dobro osećao na terenu i dodao da ne misli da su povrede koje doživljava loša sreća već istrošeno telo. Đoković je danas izgubio od… »
Nole: Stojim uz mlade i narod, užasne su scene!
Sport klub pre 1 dan
Pumpao je Novak Đoković posle svake pobede na ovogodišnjem Vimbldonu. U polufinalu je izgubio, ali podršku je – poslao. „Osećam uvek podršku naroda, zahvalan sam na tome. Što zbog trenutnih dešavanja u zemlji, što zbog činjenice da se moja karijera… »
Vesti dana »

MUP: Sve blokade uklonjene, podnete 24 prekršajne prijave, proveren identitet 99 osoba
Politika pre 19 minutajoš 33 povezane

Rektor Đokić na protestu u Užicu: Pridružujem se vašem glasu protiv nasilja i urušavanja institucija
Insajder pre 19 minutajoš 27 povezanih

Ubio sestrića i njegovog sina zbog nasledstva pa presudio sebi Jeziv zločin u Prilepu
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane

Omogućen nastavak istrage u slučaju "nadstrešnica": Predmet vraćen Višem javnom tužilaštvu
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih

Šef diplomatije Srbije optužio predsednicu Kosova da manipuliše Trampovim rečima
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 18 povezanih