Povezane vesti
Đoković: Još neću okončati karijeru, izvući ću maksimum u predstojećem periodu
RTS pre 23 dana
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da još uvek neće okončati karijeru i da će pokušati da izvuče maksimum iz predstojećeg perioda. Italijanski teniser Janik Siner pobedio je Novaka Đokovića… »
Studenti poslali poruke podrške Đokoviću: "Volimo te i pumpamo dalje"
Radio 021 pre 23 dana
Studenti su poslali poruke podrške Novaku Đokoviću nakon što je izgubio u polufinalu Vimbldona. "Najveći si, Nole! Volimo te i pumpamo dalje", napisali su studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu. Najveći si, Nole! Volimo te i pumpamo dalje! ❤️ —… »
Đoković: Igraću bar još jednom na Vimbldonu
Novi magazin pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je večeras da je razočaran što je povreda uticala na poraz u polufinalu Vimbldona, ali i da mu ovo nije poslednji meč na terenima Ol-Ingland kluba. "Ne želim da ulazim u detalje povrede i da kukam što nisam igrao… »
"Moram da pričam sa porodicom": Đoković progovorio o problemima, jedno ga brine
Mondo pre 22 dana
Novak Đoković je posle poraza od Janika Sinera poručio da mora da popriča sa porodicom i sa svojim timom o narednom periodu i turnirima. Svestan je i on da ga stižu godine i da je sve teže... Novak Đoković otvorio je dušu posle poraza u polufinalu… »
Vučićevi topuzi slave poraz Novaka: Može li se iko osramotiti više od ovog?
Nova pre 22 dana
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, nije uspeo da se plasira u finale Vimbldona a Vučićevi topuzi slave poraz Novaka. Đoković je poražen od Janika Sinera sa 6:3, 6:3, 6:4 u polufinalu Vimbldona a posle meča se javio Dragan J. Vučićević, a bolje da… »
"Volimo te i pumpamo dalje": Studenti poslali poruku Đokoviću
N1 Info pre 22 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgubio je u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera rezultatom 0:3, a studenti Medicinskog fakulteta poslali su mu poruku podrške. Navijači Novaka Đokovića nadali su se još jednoj pobedi na Vimbldonu, ali je ona danas… »
Nakon poraza u polufinalu, Đokoviću stiže podrška od studenata: „Volimo te i pumpamo dalje“
Nedeljnik pre 22 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgubio je u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera rezultatom 0:3, a studenti Medicinskog fakulteta poslali su mu poruku podrške, piše portal N1. Navijači Novaka Đokovića nadali su se još jednoj pobedi na Vimbldonu… »
Đoković rekao da ga užasava nasilje na ulicama Srbije: Stojim uz narod
Ozon press pre 22 dana
Novak Đoković posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona nije “pumpao” posle meča, ali je rekao da šalje podršku studentima i narodu u Srbiji. Đoković je dodao da ga boli ono što se dešava na ulicama Srbije. „Osećam uvek podršku naroda… »
„Telo je istrošeno. To je realnost“ Novak otvorio dušu: "Teško mi je da to prihvatim"
Dnevnik pre 22 dana
LONDON: Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da se nije dobro osećao na terenu i dodao da ne misli da su povrede koje doživljava loša sreća već istrošeno telo. Đoković je danas izgubio od… »
Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona: Imao sam velike probleme na terenu
Euronews pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković ispao je u polufinalu Vimbldona, pošto ga mu je Janik Siner naneo ubedlijv poraz rezultatom 6:3, 6:3, 6:3. Bio je ovo prvi trijumf Italijana nad našim reprezentativcem kojim je ujedno ostvario i debitantski nastup u finalu… »
I to nešto govori: Siner kao Novak, Rafa, Rodžer i Endi
Sport klub pre 22 dana
Janik Siner će u nedelju prvi put u karijeri igrati finale Vimbldona. Trenutno prvi igrač sveta je u polufinalu lakše nego što se očekivalo pobedio Novaka Đokovića i tako postao peti teniser u poslednjih 30 godina koji je stigao do finala Gren slem… »
Siner: Videlo se da je Đoković osetio povredu, odigrao sam najbolje u važnim poenima
Politika pre 22 dana
LONDON- Najbolji teniser sveta Janik Siner izjavio je danas posle plasmana u finale Vimbldona da je odigrao najbolje u važnim poenima i tako došao do pobede protiv Novaka Đokovića. Siner se prvi put plasirao u finale Vimbldona, pošto je u polufinalu… »
Đoković igra danas oko 17 časova protiv Sinera u polufinalu Vimbldona
Politika pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković igraće danas oko 17 časova protiv Italijana Janika Sinera u polufinalu Vimbldona. Duel Đokovića i Sinera planiran je kao drugi meč dana na Centralnom terenu. Program na Centralnom terenu od 14.30 sati otvaraju u prvom… »
Vimbldon: Siner ubedljivo savladao Đokovića i plasirao se u finale
Serbian News Media pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković doživeo je iznenađujući poraz u polufinalu Vimbldona, izgubivši od Italijana Janika Sinera rezultatom 6:3, 6:3, 6:4. Ovim trijumfom, Siner se plasirao u finale, gde će se boriti za titulu protiv Karlosa Alkaraza, što će biti… »
Nole nakon poraza: „Stojim uz narod i mlade, želim smirenje u zemlji“
Nedeljnik pre 22 dana
Pumpao je Novak Đoković posle svake pobede na ovogodišnjem Vimbldonu. U polufinalu je izgubio, ali podršku je – poslao, piše portal Sportklub. „Osećam uvek podršku naroda, zahvalan sam na tome. Što zbog trenutnih dešavanja u zemlji, što zbog činjenice da… »
Đoković: Povreda me poremetila na Vimbldonu, ali planiram da se vratim bar još jednom
Nedeljnik pre 22 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je večeras da je razočaran što je povreda uticala na poraz u polufinalu Vimbldona, ali i da mu ovo nije poslednji meč na terenima Ol-Ingland kluba. „Ne želim da ulazim u detalje povrede i da kukam što nisam igrao… »
Novak Đoković: Stojim uz mlade i narod, užasne su scene
Vreme pre 22 dana
Nakon poraza u polufinalu Vimbldona Novak Đoković poslao poruku u vezi sa sadašnjom situacijom u Srbiji. Novak Đoković se nakon današnjeg poraza na Vimbldonu na konferenciji za novinare osvrnuo i na dešavanja u Srbiji. „Osećam uvek podršku naroda… »
Novak: Nisam se dobro osećao, ali ne mislim da je to loša sreća, već istrošeno telo
RTV pre 22 dana
LONDON - Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da se nije dobro osećao na terenu i dodao da ne misli da su povrede koje doživljava loša sreća već istrošeno telo. Đoković je danas izgubio od… »
Poruka Novaka Đokovića odjekuje Srbijom!
Pravda pre 22 dana
Pumpao je Novak Đoković posle svake pobede na ovogodišnjem Vimbldonu. U polufinalu je izgubio, ali podršku je – poslao. - Osećam uvek podršku naroda, zahvalan sam na tome. Što zbog trenutnih dešavanja u zemlji, što zbog činjenice da se moja karijera… »
Đoković: Igraću bar još jednom na Vimbldonu
Radio sto plus pre 22 dana
“Ne želim da ulazim u detalje povrede i da kukam što nisam igrao najbolje što mogu. Razočaran sam jer nisam mogao da se krećem onako kako sam se nadao ili očekivao”, rekao je Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona. Šestog tenisera sveta je u… »
Đoković jasan: „Stojim uz mlade, užasne su scene – to me jako boli kada gledam“ VIDEO
Nova pre 22 dana
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, "pumpao" je posle svake pobede na Vimbldonu i još jednom je pokazao svoj stav o trenutnim dešavanjima u Srbiji, sada posle poraza u polufinalu. Janik Siner je pobedio Novaka sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:4) u polufinalu, te… »
FOTO Oglasio se Bogdan Bogdanović zbog poraza Đokovića, objavio moćnu sliku i svima pokazao da je Novak „GOAT“
Nova pre 22 dana
Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, poslao je poruku Novaku Đokoviću nakon polufinala Vimbldona. Janik Siner je pobedio Novaka sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:4) u polufinalu, te nismo imali priliku da još jednom gledamo „pumpanje“ Đokovića… »
Đoković: Nisam se dobro osećao, ali ne mislim da je to loša sreća, već istrošeno telo
Politika pre 22 dana
LONDON – Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera da se nije dobro osećao na terenu i dodao da ne misli da su povrede koje doživljava loša sreća već istrošeno telo. Đoković je danas izgubio od… »
Nole: Stojim uz mlade i narod, užasne su scene!
Sport klub pre 22 dana
Pumpao je Novak Đoković posle svake pobede na ovogodišnjem Vimbldonu. U polufinalu je izgubio, ali podršku je – poslao. „Osećam uvek podršku naroda, zahvalan sam na tome. Što zbog trenutnih dešavanja u zemlji, što zbog činjenice da se moja karijera… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije: Presuda Dodiku dovodi u pitanje opstanak srpskog naroda u BiH
Danas pre 5 satijoš 4 povezane

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 3 satajoš 1 povezana