Povezane vesti
"Bio je kolaps, pušten sam kući": Oglasio se Bane Vidaković, otkrio u kakvom je sada stanju
Mondo pre 22 dana
U medijima je svanula vest da je glumac Bane Vidaković danas završio u bolnici i da je primljen u lošem stanju. Glumac Bane Vidaković oglasio se nakon što se u medijima pojavila vest da je "uzeo preveliku količinu tableta", nakon čega ga je rođak odvezao… »
Bane Vidaković završio u bolnici! Sumnjalo se na predoziranje, a onda se glumac oglasio!
Alo pre 22 dana
On je objasnio da je u pitanju bio potpuno drugačiji zdravstveni problem. Javnost je uznemirila vest da je glumac Bane Vidaković danas završio u bolnici i da je primljen u lošem stanju. Tragom informacija da se glumac navodno predozirao, kako je tvrdio… »
"Kolabirao sam..." Bane Vidaković se oglasio nakon vesti da je završio u bolnici zbog predoziranja!
Telegraf pre 22 dana
U medijima je svanula vest da je glumac Bane Vidaković danas završio u bolnici i da je primljen u lošem stanju. Tragom vesti da se glumac navodno predozirao, kako je preneo Kurir, pošto je popio previše tableta, mi smo kontaktirali Vidakovića da saznamo… »
Vesti dana »

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 3 satajoš 1 povezana

Građanima stižu lažne kazne sa saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru koja danima kruži
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Gnusno! Žan-Noel Baro osudio snimke izraelaskih talaca u Pojasu Gaze: Njihova muka mora da se završi
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana