Povezane vesti
Vučić: Obojena revolucija zbog moje borbe u UN, osveta jer sam ponizio "zapadni poredak"
N1 Info 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jedan od ključnih razloga izazivanja obojene revolucije njegova borba u Ujedinjenim nacijama, jer je "ponizio zapadni poredak istinom". Osveta takvom čoveku mora da bude servirana žestoko, to mi nikada… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Sputnik 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Pravda 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 22 povezane
Vučić: „Gledaćemo da zaštitimo decu od društvenih mreža, ali bez bilo kakvih oblika cenzure“
Serbian News Media pre 2 minutajoš 13 povezanih
To se čekalo: Ključnih 7 dana za Zvezdu i velika šansa u Lilu
Sport klub pre 52 minutajoš 21 povezana
Tražili smrtnu kaznu, dobio doživotnu robiju: Pobuna došla glave bivšem predsedniku Južne Koreje
Mondo pre 57 minutajoš 13 povezanih
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
Euronews pre 2 satajoš 11 povezanih