Povezane vesti
Vučić: Obojena revolucija zbog moje borbe u UN, osveta jer sam ponizio "zapadni poredak"
N1 Info 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jedan od ključnih razloga izazivanja obojene revolucije njegova borba u Ujedinjenim nacijama, jer je "ponizio zapadni poredak istinom". Osveta takvom čoveku mora da bude servirana žestoko, to mi nikada… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Sputnik 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Pravda 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 60 povezanih

Srbija zabranjuje promet nelegalno posečenog drveta
Serbian News Media pre 26 minutajoš 40 povezanih

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 6 minutajoš 132 povezane

Saslušan zaposleni iz ministarstva za rad Sumnja se da je proneverio milione
Alo pre 11 minutajoš 24 povezane