Povezane vesti
Vučić: Obojena revolucija zbog moje borbe u UN, osveta jer sam ponizio "zapadni poredak"
N1 Info 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jedan od ključnih razloga izazivanja obojene revolucije njegova borba u Ujedinjenim nacijama, jer je "ponizio zapadni poredak istinom". Osveta takvom čoveku mora da bude servirana žestoko, to mi nikada… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Sputnik 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Pravda 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 36 povezanih
Odbor nije usvojio listu kandidata za izbor člana Saveta REM-a iz nacionalnih manjina
RTV pre 2 satajoš 21 povezana
Obezbeđen 5,1 milion evra za uređenje stanica i stajališta na brzoj pruzi Novi Sad-Subotica
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Šta je Tajrik hteo da kaže? Igrač Partizana posle vređanja ostavio misterioznu objavu i ugasio komentare! (foto)
Hot sport pre 20 minutajoš 27 povezanih