Povezane vesti
Vučić: Obojena revolucija zbog moje borbe u UN, osveta jer sam ponizio "zapadni poredak"
N1 Info 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jedan od ključnih razloga izazivanja obojene revolucije njegova borba u Ujedinjenim nacijama, jer je "ponizio zapadni poredak istinom". Osveta takvom čoveku mora da bude servirana žestoko, to mi nikada… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Sputnik 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Zapad mi to nikad neće oprostiti: Vučić o ključnom razlogu za izazivanje obojene revolucije u Srbiji
Pravda 11.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ključni razlog izazivanja obojene revolucije u Srbiji to što je u Ujedinjenim nacija prošle godine ponizio zapadni poredak istine i ukazao na to da ne mogu manipulacijama da pobeđuju manje zemlje uvek… »
Vesti dana »
Dan pobede i Dan Evrope – šta danas znače pad nacističke Nemačke 1945. i Šumanova deklaracija 1950.
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih
uživo Američke snage izvele napad na dva tankera pod iranskom zastavom, Teheran poručuje: Branićemo svoje interese
NIN pre 10 minutajoš 30 povezanih
Dodik o prijemu kod Putina: Još jednom potvrđeni prijateljski i bratski odnosi Srba i Rusa (foto/video)
Večernje novosti pre 30 minutajoš 19 povezanih
(Foto/video) Vojna parada povodom Dana pobede u Moskvi, Putin poručio "Pobeda će uvek biti naša"
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 70 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 18 satijoš 1 povezana