Povezane vesti
Vučić: Uvek ću za Novaka Đokovića navijati svim srcem
Sportski žurnal pre 2 dana
Navijao sam svim srcem za Đokovića i uvek ću navijati svim srcem, mada znam ljude koji su navijali za Sinera i to sam im zamerio - kazao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da… »
Vučić izjavio „da voli Đokovića svim srcem“, dok ga režimski tabloidi razvlače: „Zvao me je Novak…“
Nova pre 2 dana
Dok režimski tabloidi na najprizemniji način napadaju Novaka Đokovića zbog podrške građanskim protestima i studentima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušava da se "opere" i perfidnim izjavama na istim tabloidima skrene pažnju sa suštine problema… »
Vučić o Đokoviću: Podržao je blokadere ali ću uvek da navijam za njega svim srcem
NIN pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek za njega na taj način navijati i istakao da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji Srbije na svim kontinentima. Na… »
RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek za njega na taj način navijati i istakao da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji Srbije na svim… »
"Za Đokovića navijam svim srcem, to je legenda Srbije" Vučić: Uvek ću da poštujem to, a u politici može da podržava šta hoće…
Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Informer pomenuo je i da je navijao za Novaka Đokovića na Vimbldonu. -Za Đokovića navijam svim srcem, to je legenda Srbije, čovek koji je uradio toliko toga u promociji naše zemlje. O tome šta mislim o… »
Vučić o Novaku: Podržao je blokadere, ali ću uvek navijati za njega svim srcem
Pravda pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će uvek navijati za Novaka Đokovića svim srcem, iako je podržao "blokadere". - Pričao sam sa Novakom veče pre nego što je podržao blokadere. Neću da govorim detalje, pozvao me je. Nisam posle toga… »
Vučić o Đokoviću: „Pričao sam sa Novakom veče pre nego što je podržao blokadere, uvek ću da navijam za njega svim srcem“…
Danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će uvek navijati za Novaka Đokovića svim srcem, iako je podržao „blokadere“. – Pričao sam sa Novakom veče pre nego što je podržao blokadere. Neću da govorim detalje, pozvao me je. Nisam posle toga… »
RTS pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek na taj način navijati za njega, ističući da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji naše zemlje na svim… »
"Za Đokovića navijam svim srcem, legenda je Srbije": Vučić rekao šta misli o Novaku
Mondo pre 2 dana
Predsednik Srbije govorio je o najboljem teniseru svih vremena i rekao da uvek navija za njega. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da uvek navija za Novaka Đokovića i da nikada neće reč reći protiv njega. "Za Đokovića navijam svim srcem, legenda… »
Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek za njega na taj način navijati i istakao da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji Srbije na svim… »
Vesti dana »

Dvojici aktivista iz Užica određen kućni pritvor, sedmorica će se braniti sa slobode
Beta pre 4 satijoš 34 povezane

Studenti sa Voždovca blokiraju VIŠER u znak podrške izbačenim kolegama
Nedeljnik pre 2 satajoš 28 povezanih

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 8 satijoš 12 povezanih

Vaterpolisti složni zbog čega su izgubili derbi, svima na umu samo jedna stvar
Nova pre 3 satajoš 34 povezane