Povezane vesti
Vučić: Uvek ću za Novaka Đokovića navijati svim srcem
Sportski žurnal pre 23 dana
Navijao sam svim srcem za Đokovića i uvek ću navijati svim srcem, mada znam ljude koji su navijali za Sinera i to sam im zamerio - kazao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da… »
Vučić izjavio „da voli Đokovića svim srcem“, dok ga režimski tabloidi razvlače: „Zvao me je Novak…“
Nova pre 23 dana
Dok režimski tabloidi na najprizemniji način napadaju Novaka Đokovića zbog podrške građanskim protestima i studentima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušava da se "opere" i perfidnim izjavama na istim tabloidima skrene pažnju sa suštine problema… »
Vučić o Đokoviću: Podržao je blokadere ali ću uvek da navijam za njega svim srcem
NIN pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek za njega na taj način navijati i istakao da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji Srbije na svim kontinentima. Na… »
RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek za njega na taj način navijati i istakao da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji Srbije na svim… »
"Za Đokovića navijam svim srcem, to je legenda Srbije" Vučić: Uvek ću da poštujem to, a u politici može da podržava šta hoće…
Dnevnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Informer pomenuo je i da je navijao za Novaka Đokovića na Vimbldonu. -Za Đokovića navijam svim srcem, to je legenda Srbije, čovek koji je uradio toliko toga u promociji naše zemlje. O tome šta mislim o… »
Vučić o Novaku: Podržao je blokadere, ali ću uvek navijati za njega svim srcem
Pravda pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će uvek navijati za Novaka Đokovića svim srcem, iako je podržao "blokadere". - Pričao sam sa Novakom veče pre nego što je podržao blokadere. Neću da govorim detalje, pozvao me je. Nisam posle toga… »
Vučić o Đokoviću: „Pričao sam sa Novakom veče pre nego što je podržao blokadere, uvek ću da navijam za njega svim srcem“…
Danas pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će uvek navijati za Novaka Đokovića svim srcem, iako je podržao „blokadere“. – Pričao sam sa Novakom veče pre nego što je podržao blokadere. Neću da govorim detalje, pozvao me je. Nisam posle toga… »
RTS pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek na taj način navijati za njega, ističući da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji naše zemlje na svim… »
"Za Đokovića navijam svim srcem, legenda je Srbije": Vučić rekao šta misli o Novaku
Mondo pre 24 dana
Predsednik Srbije govorio je o najboljem teniseru svih vremena i rekao da uvek navija za njega. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da uvek navija za Novaka Đokovića i da nikada neće reč reći protiv njega. "Za Đokovića navijam svim srcem, legenda… »
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je uvek navijao za Novaka Đokovića svim srcem i da će uvek za njega na taj način navijati i istakao da je Đoković legenda Srbije koji je toliko toga dobrog uradio u promociji Srbije na svim… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 4 satijoš 3 povezane

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana