Повезане вести
Вучић: Увек ћу за Новака Ђоковића навијати свим срцем
Спортски журнал 12.07.2025
Навијао сам свим срцем за Ђоковића и увек ћу навијати свим срцем, мада знам људе који су навијали за Синера и то сам им замерио - казао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је увек навијао за Новака… »
Вучић изјавио „да воли Ђоковића свим срцем“, док га режимски таблоиди развлаче: „Звао ме је Новак…“
Нова 12.07.2025
Док режимски таблоиди на најприземнији начин нападају Новака Ђоковића због подршке грађанским протестима и студентима, председник Србије Александар Вучић покушава да се "опере" и перфидним изјавама на истим таблоидима скрене… »
Вучић о Ђоковићу: Подржао је блокадере али ћу увек да навијам за њега свим срцем
НИН 12.07.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је увек навијао за Новака Ђоковића свим срцем и да ће увек за њега на тај начин навијати и истакао да је Ђоковић легенда Србије који је толико тога доброг урадио у промоцији Србије… »
РТВ 12.07.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да је увек навијао за Новака Ђоковића свим срцем и да ће увек за њега на тај начин навијати и истакао да је Ђоковић легенда Србије који је толико тога доброг урадио у… »
"За Ђоковића навијам свим срцем, то је легенда Србије" Вучић: Увек ћу да поштујем то, а у политици може да подржава шта хоће…
Дневник 12.07.2025
Председник Србије Александар Вучић гостујући на ТВ Информер поменуо је и да је навијао за Новака Ђоковића на Вимблдону. -За Ђоковића навијам свим срцем, то је легенда Србије, човек који је урадио толико тога у промоцији наше… »
Вучић о Новаку: Подржао је блокадере, али ћу увек навијати за њега свим срцем
Правда 12.07.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће увек навијати за Новака Ђоковића свим срцем, иако је подржао "блокадере". - Причао сам са Новаком вече пре него што је подржао блокадере. Нећу да говорим детаље, позвао ме је… »
Вучић о Ђоковићу: „Причао сам са Новаком вече пре него што је подржао блокадере, увек ћу да навијам за њега свим срцем“…
Данас 12.07.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће увек навијати за Новака Ђоковића свим срцем, иако је подржао „блокадере“. – Причао сам са Новаком вече пре него што је подржао блокадере. Нећу да говорим детаље, позвао ме је… »
РТС 12.07.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да је увек навијао за Новака Ђоковића свим срцем и да ће увек на тај начин навијати за њега, истичући да је Ђоковић легенда Србије који је толико тога доброг урадио у промоцији… »
"За Ђоковића навијам свим срцем, легенда је Србије": Вучић рекао шта мисли о Новаку
Мондо 12.07.2025
Председник Србије говорио је о најбољем тенисеру свих времена и рекао да увек навија за њега. Председник Србије Александар Вучић рекао је да увек навија за Новака Ђоковића и да никада неће реч рећи против њега. "За Ђоковића… »
Телеграф 12.07.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је увек навијао за Новака Ђоковића свим срцем и да ће увек за њега на тај начин навијати и истакао да је Ђоковић легенда Србије који је толико тога доброг урадио у промоцији… »
Вести дана »
Историјски трговински договор Индије и ЕУ: 'Мајка свих споразума'
BBC News пре 27 минутајош 33 повезане
Чадеж: Директна штета од блокада теретних прелаза око 100 милиона евра дневно
Вести онлине пре 42 минутајош 66 повезаних
Прослава Светог Саве у Србији и одбијање хора да пева пред председником општине у Карловачкој гимназији
Наслови.аи пре 12 минутајош 27 повезаних
(БЛОГ) Студенти неколико факултета данас бојкотују наставу, скуп испред Ректората од 18х
Н1 Инфо пре 3 сатајош 23 повезане