Повезане вести

"Деци сам испричао све, они знају истину": Син Банета Видаковића кренуо очевим стопама, а ћерка је права лепотица

"Деци сам испричао све, они знају истину": Син Банета Видаковића кренуо очевим стопама, а ћерка је права лепотица

Мондо 12.07.2025
Глумац Бане Видаковић говорио је о разводу и раздвајању од деце која сада живе у Холандији са мајком. Јуче је у медијима одјекнула шокантна вест да је познати глумац Бане Видаковић примљен на одељење токсикологије једне… »
Банету Видаковићу органи били пред пуцањем: Отворено говорио о борби са хероином, а пријатељи му умирали од хив-а

Банету Видаковићу органи били пред пуцањем: Отворено говорио о борби са хероином, а пријатељи му умирали од хив-а

Мондо 12.07.2025
Вест да је Бане Видаковић хоспитализован након наводног предозирања метадоном и бупренорфином шокирала је и забринула домаћу јавност, а познато је да се чувени глумац дуго борио са зависношћу од наркотика. Глумац Бане Видаковић… »
Ово је ћерка банета видаковића: Развео се од њене мајке, а Мајда је напустила Србију и ево чиме се бави: Кажу да доста личи…

Ово је ћерка банета видаковића: Развео се од њене мајке, а Мајда је напустила Србију и ево чиме се бави: Кажу да доста личи…

Блиц 12.07.2025
Јуче је као бомба одјекнула вест да је глумац Бане Видаковић примљен на одељење токсикологије једне болнице у српској престоници због предозирања метадоном и бупренорфином (у сленгу бупом), а он се врло брзо огласио и рекао… »
"Пуштен сам кући": Бане Видаковић се огласио након вести да је завршио у болници због предозирања - тврди да је ово истина

"Пуштен сам кући": Бане Видаковић се огласио након вести да је завршио у болници због предозирања - тврди да је ово истина

Блиц 11.07.2025
Глумац Бане Видаковић се огласио након што је као бомба одјекнула вест да је примљен на одељење токсикологије једне болнице у српској престоници због предозирања метадоном и бупренорфином (у сленгу бупом). Њега је наводно… »

Вести дана »