Povezane vesti
"Deci sam ispričao sve, oni znaju istinu": Sin Baneta Vidakovića krenuo očevim stopama, a ćerka je prava lepotica
Mondo pre 21 dana
Glumac Bane Vidaković govorio je o razvodu i razdvajanju od dece koja sada žive u Holandiji sa majkom. Juče je u medijima odjeknula šokantna vest da je poznati glumac Bane Vidaković primljen na odeljenje toksikologije jedne bolnice u Beogradu. Razlog… »
Banetu Vidakoviću organi bili pred pucanjem: Otvoreno govorio o borbi sa heroinom, a prijatelji mu umirali od hiv-a
Mondo pre 22 dana
Vest da je Bane Vidaković hospitalizovan nakon navodnog predoziranja metadonom i buprenorfinom šokirala je i zabrinula domaću javnost, a poznato je da se čuveni glumac dugo borio sa zavisnošću od narkotika. Glumac Bane Vidaković se oglasio nakon što su… »
Ovo je ćerka baneta vidakovića: Razveo se od njene majke, a Majda je napustila Srbiju i evo čime se bavi: Kažu da dosta liči…
Blic pre 22 dana
Juče je kao bomba odjeknula vest da je glumac Bane Vidaković primljen na odeljenje toksikologije jedne bolnice u srpskoj prestonici zbog predoziranja metadonom i buprenorfinom (u slengu bupom), a on se vrlo brzo oglasio i rekao da je kolabirao od… »
"Pušten sam kući": Bane Vidaković se oglasio nakon vesti da je završio u bolnici zbog predoziranja - tvrdi da je ovo istina
Blic pre 22 dana
Glumac Bane Vidaković se oglasio nakon što je kao bomba odjeknula vest da je primljen na odeljenje toksikologije jedne bolnice u srpskoj prestonici zbog predoziranja metadonom i buprenorfinom (u slengu bupom). Njega je navodno rođak pronašao… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 43 minutajoš 48 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
RTS pre 8 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 22 povezane

Ponovo jak zemljotres na Kamčatki, opasnost od cunamija, aktivirao se vulkan koji je bio miran 450 godina
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih